Verse taart van lokale bakkers bestellen

Het beste van twee werelden vindt u online. Toptaarten.nl biedt het gemak van een taart online bestellen én de kwaliteit en service van de lokale bakker! U bent verzekerd van een dagverse vroege bezorging en de levering vindt altijd plaats via de beste lokale ambachtelijke bakker. U kiest uit een uitgebreid assortiment van heerlijke, verse taarten, desgewenst met foto of logo, chocoladetekst of kaartje. Vóór 17.00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd! Uiteraard kunt u ook voor een andere bezorgdatum kiezen. Van luxe taarten tot aan slagroomtaarten en van fototaarten tot aan kleine traktaties zoals petit fours en gebak. Alles voor een feestelijk en lekker cadeau vindt u hier.

In welk thema wilt u een taart bestellen?

Wist u dat u op de website van Toptaarten.nl ook een ruimschootse keuze heeft uit taarten in verschillende thema’s? Haal vlak voor Halloween een oranje taart met themaprint in huis. Vier Sinterklaas met overheerlijk gebak. Of vier een verjaardag, jubileum of geboorte feestelijk met een taart die u online kunt bestellen. Er zijn zelfs thema’s zoals Frozen, de Minions en Fortnite beschikbaar. Neem een kijkje online en bestel een slagroomtaart of marsepeintaart naar wens. Het aanbod is verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van een taart voor 10 tot aan 40 personen. Wie verrast u binnenkort met een taart van Toptaarten?

Maak uw eigen ontwerp door een taart met foto te bestellen

In een fotoprint een taart bestellen? Dat kan! Als basis kiest u voor bijvoorbeeld een vruchtentaart, slagroomtaart of marsepein taart. Vervolgens kiest u voor het aantal taarten en voor hoeveel personen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Upload een foto, logo of emoji en voeg, indien gewenst, een kaart toe met uw persoonlijke tekst. Een geweldig cadeau voor bijvoorbeeld een intensieve samenwerking met relaties of voor een verjaardag. Naar de leukste, lekkerste en zoetste geschenken hoeft u niet verder te zoeken. Verrast u binnenkort iemand met een taart die u snel en eenvoudig online kunt bestellen bij Toptaarten.nl? Voor een groot aantal vraagt u gemakkelijk een offerte aan.