Voordat uw hernia behandeling start is er eerst een intakegesprek

Wanneer u als nieuwe patiënt in aanmerking komt voor een hernia behandeling, doorloopt u een vaste werkwijze. Als allereerste wordt er gestart met een consult. U vult een vragenlijst in en heeft vervolgens een eerste gesprek met de chiropractor. Wat zijn uw klachten? En wat is uw medische voorgeschiedenis? Er wordt onder andere gekeken naar uw rugklachten, aangezien deze voor iedereen weer anders zijn. Het zenuwstelsel, bindweefsel, gewrichtskapsels, tussenwervelschijven, wervels en spieren spelen hierbij een belangrijke rol. Het kan zijn dat rugklachten bij verschillende patiënten sterk op elkaar lijken, maar dit wil niet zeggen dat de onderliggende oorzaak ook hetzelfde is. Zijn uw klachten zorgvuldig geanalyseerd? Dan ontvangt u de resultaten tijdens het tweede consult en wordt en een persoonlijk behandelplan voor uw hernia behandeling opgesteld.

Onderzoek met geavanceerde apparatuur en therapieën voor een hernia behandeling

Chiropractie Munksgaard is een moderne en innovatieve praktijk. Bij deze praktijk wordt er uitsluitend gewerkt met geavanceerde apparatuur. Dit biedt vele mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld een iDXA-scan, röntgenfoto’s, de Pro-Adjuster en een MRI-scan gemaakt worden. Zijn de onderzoeksresultaten bekend? In dat geval krijgt u een uiterst deskundig advies hoe uw hernia behandeling uit moet worden gevoerd. En naast dat er met geavanceerde apparatuur wordt gewerkt, doen de behandelingen er ook zeker niet voor onder. Zo wordt bijvoorbeeld een voetmeting of spinale decompressie therapie toegepast als dit voor uw hernia behandeling noodzaak is. Benieuwd naar de beste behandelmethode voor uw klachten? Wacht niet langer en neem contact op met het team van Chiropractie Munksgaard.

Wat is een hernia waarvoor u een hernia behandeling moet ondergaan?

Tegenwoordig horen we steeds vaker dat mensen een hernia hebben opgelopen. Een hernia kan zich bevinden in de nek of de rug. Bij een hernia stulpt er een tussenwervelschrijf uit. En dit is ook precies de reden waardoor een hernia behandeling u de nodige verlichting biedt. Deze uitstulping drukt namelijk op een zenuw, waardoor u vervelende pijnklachten kunt ervaren. Van pijn in de onderrug tot aan pijn in de benen: de intensiteit is wisselend en kan op verschillende plekken in het lichaam voorkomen. De een voelt nauwelijks tot geen pijn, terwijl de ander dagelijkse werkzaamheden niet meer uit kan voeren. Loop niet langer meer met deze pijn rond en laat u behandelen door de professionals van Chiropractie Munksgaard.