Multiresource
Image default
Zakelijk

Vrieshuis voor opslag

Bent u opzoek naar een bedrijf dat uw producten niet alleen op kan slaan, maar ook het transport verzorgt? Dan is Frigo Group de juiste partner voor u. Met onze jarenlange ervaring in de opslag en distributie van verschillende soorten voedingsmiddelen, kunt u uw producten gerust aan ons overlaten. Wij gaan nauwkeurig te werk op alle vlakken, omdat we weten hoe belangrijk de kwaliteit van uw producten is. Of u nu gebruik maakt van ons vrieshuis in S-Heerenberg of die in Nieuw-Vennep, het team van Frigo Group biedt de deskundigheid die u verwacht.

Frigo Group 

Bij Frigo Group kunt niet alleen vriesopslag huren; u kunt terecht voor een totaalpakket aan diensten. Wij zijn specialist op alle vlakken van het distributie proces en verzorgen dit van A tot Z. Dit werkt efficiënt en het zorgt ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw bedrijf. De opslag van uw producten gebeurt in onze vrieshuizen, en Frigo Group Logistics houdt zich bezig met het geconditioneerd transport door heel Europa. Hierdoor kan alles goed op elkaar afgestemd worden en verloopt de communicatie soepel. Daarbij hebben wij onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. Zij zorgen ervoor dat uw producten met de grootste zorg behandeld worden en op tijd op de juiste bestemming afgeleverd worden. 

Geconditioneerd vervoer 

Het geconditioneerd vervoer van voedingswaren gebeurt met vrachtwagens die uw producten gekoeld of bevroren houden. Ook tijdens het laden en lossen wordt deze keten niet onderbroken, zodat geen temperatuurschommelingen plaatsvinden. Bij Frigo Group zoeken we graag naar oplossingen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Daarom bundelen we graag goederenstromen van verschillende klanten. Dit is voordeliger voor u en ook voor het milieu. Is Frigo Group de betrouwbare partner die u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

http://www.frigogroup.com/