Multiresource
Image default
Bedrijven

Waarom Amsterdam een geschikte plek is voor je vps

Naar Amsterdam voor je vps is misschien niet de eerste plek waar je aan zou denken. Maar waarom eigenlijk niet? Er staan in ons eigen land zeer goede servers waar jij een vps van kunt huren om je website te hosten. In dit artikel lees je alles over waarom je juist in Amsterdam een goede vps kunt huren. 

Amsterdam is goedkoop voor je vps

Een vps op zich is al een stuk goedkoper dan je eigen dedicated server aanschaffen. Maar dat weet je vast al lang. In Nederland of Amsterdam specifiek ben je nog goedkoper uit dan wanneer je ergens anders op de wereld een server zou huren. Zo kun je al voor een tientje per maand een kleine server in Amsterdam krijgen.

Host betrouwbaar je website

De servers in Amsterdam zijn zeer goed en omdat het een vps server is kun jij betrouwbaar je website met applicaties en bestanden hosten. Dat is een stuk beter voor jou en je bezoekers dan shared hosting.

Genoeg geheugen voor jouw website

De grootte van je vps server in Amsterdam kun jij bepalen. Als je meer geheugen nodig hebt door bijvoorbeeld zware applicaties of grote bestanden. Het gaat je dan wel iets meer kosten, maar dan heb je ook een zeer betrouwbaar gehoste website. Je zult dan nooit het probleem hebben dat je server het niet meer aankan.

Gerelateerde artikelen

Een auto laten wrappen; wat zijn de voordelen?

Is je Telfort abonnement verlengen interessant of niet?

implantaten Den Haag