Multiresource
Image default
Dienstverlening

Waarom Shiftbase zo’n slimme keuze is

Shiftbase is een online programma met een drieledige functie:

-personeelsplanning;

urenregistratie;

-verlofregistratie.

Pluspunten in vergelijking met andere software zijn de ingebouwde prikklok en de tijdregistratie app. En laten we de flexibiliteit van de programmaonderdelen niet vergeten. Shiftbase is op persoonlijke behoeften en wensen aanpasbaar en dus geschikt in allerlei branches. Een drietal sectoren waar Shiftbase veel gebruikt wordt, lichten we toe.

In de transportsector worden chauffeurs ingedeeld in sluitende roosters om op tijd te vertrekken en aan te komen. Nu kunnen er zich calamiteiten voordoen, waardoor het rooster omgegooid moet worden. Stel een van de bestuurders wordt ziek of er zijn onvoorziene blokkades op de weg. Als planner moet je snel anticiperen en met Shiftbase is dat geen probleem. Je kunt 24/7 het rooster openen, vanaf welk apparaat dan ook. Wijzigingen doorvoeren gaat makkelijk en snel door diensten en/of medewerkers heen en weer te slepen. Zodra je de nieuwe planning opslaat, is deze zichtbaar voor alle rechthebbenden. Voor de zekerheid kun je iedereen een bericht sturen dat er aanpassingen zijn gedaan.

In zorg en welzijn is een realistisch rooster gewenst. Er moet tijd worden vrijgemaakt tussen patiënten / cliënten door om notities te maken. Soms is er reistijd waar rekening mee gehouden moet worden, bijvoorbeeld als een fysiotherapeut in meerdere revalidatiecentra werkt. Je kunt dit soort ‘tussenperiodes’ één keer invoeren in Shiftbase en vervolgens automatisch laten terugkomen. Zorg-meetinstrumenten kunnen eenvoudig in Shiftbase geïntegreerd worden en dat geldt ook voor salarissoftware en je persoonlijke agenda.

Ben jij werkzaam in de Retail, dan heb je vast veel te maken met overuren. Personeel wordt extra ingezet rondom feestdagen, acties en andere periodes dat het druk is in de winkel. Rustige weken zijn er natuurlijk ook en dan kunnen mensen vrije dagen opnemen. In Shiftbase worden de uren automatisch opgeteld en afgetrokken. Je hebt dus altijd goed zicht op wie er in de plus en wie er in de min staat.

Meer weten? Bel of mail met het Shiftbase-team: +31 23 711 40 54, info@shiftbase.com.

https://www.shiftbase.com/nl