Wil jij niet meer single zijn? Speeddaten biedt de uitkomst!

Is het jou nog steeds niet gelukt om een leuke partner te vinden en zijn de dates die je tot nu toe hebt gehad niet heel succesvol geweest? Probeer het dan eens met speeddaten, een zeer effectieve manier om snel veel andere singles te ontmoeten. Woon jij in Amsterdam? Wij organiseren met grote regelmaat een leuke en zeer gezellige speeddate in Amsterdam. Tijdens onze speeddate avonden zijn er 15 tot 20 andere singles aanwezig waar jij allemaal mee op korte date gaat. Grote kans dus dat je een leuke match zult vinden!

Best spannend natuurlijk, om met zoveel andere singles op 1 avond op date te gaan. Gelukkig ben jij niet de enige die het spannend zal vinden, iedereen moet in het begin van de avond even zijn draai vinden. Maar dat regelen wij vrij snel voor je. Bij al onze speeddate avonden is namelijk een professionele hostess of host aanwezig. Deze zorgt ervoor dat iedereen zich zo snel mogelijk op zijn gemak voelt. Met een goede uitleg, zodat je precies weet hoe de avond er uit zal zien, en een leuke dosis humor heeft iedereen het snel naar zijn zin. Er wordt altijd veel gelachen met elkaar, de avond is zeker weten erg gezellig.

Had je thuis van te voren leuke vragen bedacht die jij aan jouw dates wilde stellen maar heb je onverhoopt een black-out? Aarzel niet en vraag hulp aan de hostess of host, zij helpen jou meteen weer de goede weg op zodat jij weer verder kan met daten.

Alleen of met een vriend of vriendin speeddaten

Een paar keer per maand organiseren wij een speeddate event in Amsterdam, onder andere voor de leeftijdsgroep van 22 tot 35 jaar. Ook hebben wij leeftijdsgroepen van 30 tot 45, 40 tot 55 en 50 tot 65 jaar. Onze speeddate avonden worden voor hetero’s, lesbiennes en homo’s georganiseerd.

Wil jij liever samen met een vriend of vriendin gaan speeddaten? Kom dan naar ons Single Duo Diner. Samen met jouw vriend of vriendin, neef of nicht of broer of zus ga je op date met andere duo’s. Jullie krijgen een zes gangen diner waarbij je bij elke gang een date met een ander duo hebt. Tussen elke gang door schuiven de mannelijke duo’s een plekje door en is het tijd voor de volgende duo date.

Ga alleen of samen het avontuur aan en begin samen met ons jouw zoektocht naar de liefde!

 

https://speeddateinamsterdam.nl/