Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Wonen, werken en activiteiten in Venlo

Je hebt plannen om in Venlo te gaan wonen, maar waar ga je wonen? Zijn er mogelijkheden tot een baan en wat is er in de buurt te doen voor volwassenen en eventueel kinderen? Wij zoeken het voor je uit.

Activiteiten

Je gaat er een dagje op uit, want je bent toe aan ontspanning. Wat zijn dan de mogelijkheden in Venlo? Er zijn verschillende activiteiten om te ondernemen met vrienden, het gezin of gezellig alleen met je partner. Er liggen verschillende wellnesscentra waar je optimaal tot rust kan komen. Houd je meer van actie en competitie? Dan is een citygame, bowlen of airsoften voor jou wellicht een betere optie. Als je van voetbal houdt kun je natuurlijk ook een wedstrijd gaan bekijken van VVV-Venlo!

Naast deze activiteiten zijn er ook mooie wandelroutes te bewandelen. Bekijk de wandelroutes door de bossen, stadstuinen en parken. Bij deze bossen kan de auto geparkeerd worden op de bijgelegen parkeerplaatsen. Kijk voor het huren van een goedkope auto bij autoverhuur Venlo.

Werken

Wie in Venlo woont of gaat wonen heeft een potje met geld nodig. Tegenwoordig wordt het verkrijgen van werk steeds gemakkelijker doordat er steeds meer vacatures vrij komen. Als er gekeken wordt op vacaturesites zijn er veel banen beschikbaar en dit voor een prima gemiddeld inkomen. Van ICT’er tot account manager en van account manager tot postbezorger. De arbeidsmarkt van Venlo biedt veel mogelijkheden. In veel gevallen is het niet het voordeligste om een auto zelf aan te schaffen. Door het huren van een auto worden de risico’s vrijwel ontnomen. Een auto huren kan interessant zijn, omdat je geen vaste kosten hoeft te betalen. Denk aan afschrijving en verzekering. Een auto huren in Venlo is een goede optie als je de auto sporadisch nodig hebt.

Wonen in Venlo

Wie in Venlo een eigen woning wil kopen moet flink in de buidel tasten. De gemiddelde vraagprijs is op het moment namelijk ruim 272 duizend euro. Voor starters lijkt het een vrijwel onmogelijke plek als je naar het gemiddelde bedrag kijkt. Echter zijn er wel een deel woningen te vinden met een vraagprijs onder de twee ton, waardoor Venlo toch nog mogelijkheden biedt voor starters. Ook zijn er veel mooie en kindvriendelijke wijken, waarin het voor gezinnen een aantrekkelijke stad kan zijn.

https://autoverhuurdemulder.nl/auto-huren-venlo/