Multiresource
Image default
Industrie

Zoekt u de meest nauwkeurige telweegschaal?

Als er een criterium is waaraan een telweegschaal moet voldoen, dan is dat wel nauwkeurigheid. Maar soms is zelfs een goede of zelfs uitstekende nauwkeurigheid niet genoeg. Soms hebt u de behoefte aan de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Dit komt men vaak tegen bij bedrijven die zeer waardevolle goederen moeten afwegen, of waarbij het cruciaal is dat er een exact gewicht wordt gebruikt. Zelfs de kleinste afwijking kan dan financiële consequenties of andere gevolgen hebben. Wanneer u zoekt naar de meest nauwkeurige telweegschaal op de markt, dan kunt u bij LRE Weegtechniek terecht.

De nauwkeurigste telweegschaal tot op 0,0005 gram

De nauwkeurigste telweegschaal op de markt kent een nauwkeurigheid tot op 0,0005 gram. Hiermee hebt u de absolute zekerheid dat u altijd precies weegt wat u nodig hebt en dat de meting klopt. Dit betekent dat deze weegschaal uitermate geschikt is voor het tot op de kleinste decimalen afwegen van goederen of producten. Niet alleen dat: een weegschaal als deze kan ook tot maar liefst 1.000.000 individuele producten tellen. Dit maakt deze telweegschaal tot de ideale metgezel van elk bedrijf dat werkt met bijvoorbeeld zeer kleine producten of ingrediënten die in grote hoeveelheden moeten worden geleverd.

Vloerweegschalen voor het echt zware werk

Hebt u in uw bedrijf ook echt zwaar werk te verzetten, dan kan de juiste vloerweegschaal u hiermee helpen. Met vloerweegschalen weegt u effectief grote ladingen, zoals pallets. Veel vloerweegschalen kennen handige extra’s, zoals een oprit zodat u ladingen eenvoudig kunt plaatsen, of een afneembare bovenplaat zodat u deze eenvoudig kunt reinigen. Wat voor vloerweegschaal u ook zoekt; in het assortiment van een echte specialist zoals LRE Weegtechniek vindt u tal van weegschalen voor alle mogelijke toepassingen en in allerlei formaten. Ook voor u zit hier een perfect exemplaar tussen, of u nu zoekt naar tel- of vloerweegschalen.