Multiresource
Image default
Gezondheid

3 redenen waardoor je onrustig in je lichaam kunt worden

Ervaar je een onrustig gevoel in je lichaam? Dan is de kans groot dat je de volgende situaties ervaart.

Wil je meer tips naar aanleiding van deze tips over een onrustig gevoel in je lichaam? Lees dan dit artikel van Nick de Waard.

1. Je vergelijkt jezelf met anderen
Als je inlogt op Facebook en je meteen slecht voelt over jezelf, weet dan dit: “Als je jezelf vergelijkt met anderen, verlies je meestal”, schrijft Nick de Waard. “Zelden raak je ooit verdwaald in de zee van vergelijkende gedachten en denk je: ‘Oef! Blij dat mijn leven / lichaam / huis / relatie zo geweldig en zo veel beter is dan die van haar.’ Dus. WAAR.

2. Jij saboteert jezelf
Misschien kies je ruzie met je partner tijdens een dromerige vakantie of val je rond het bonusseizoen uit op een werkproject. Een mogelijke reden waarom je grote schade aanricht als het leven goed is: “Het is alsof je verwacht dat het toch uit elkaar zal vallen, dus je probeert gewoon het onvermijdelijke te creëren en controle te hebben over je eigen lot door het wrak tot de vuist toe te slaan”, legt Nick de Waard uit.

3. Je voelt je nep
Er is een naam om te denken dat je alleen promotie hebt gemaakt omdat je bedrijf meer vrouwen nodig had in de executive suite. Het wordt het bedriegercomplex genoemd en het wordt gedefinieerd als het gevoel van fraude als je iets legitiems bereikt. Pro-tip: accepteer lof, wees trots op je prestatie en weet dat je bent beloond omdat je capabel, intelligent en waardig bent.

https://nickdewaard.nl/onrustig-gevoel-in-je-lichaam/