Multiresource
Image default
Bedrijven

Alles over de Nike sale lees je op Sneakerplaats.com

Ben jij op zoek naar nieuws over de nieuwe Nike sale? Dan ben jij op Sneakerplaats op de juiste plek! Wij werken namelijk veel samen met Nike en hierdoor zijn wij erg goed op de hoogte van alle nieuws omtrent de Nike sale.

Hierdoor koop jij dus altijd jouw nieuwe Nike producten, of dat nou sneakers, kleding, accessoires, sportkleding en voetbalschoenen zijn, voor de voordeligste prijs. Hoe fijn is dat?!

De verschillende Nike sales

Nike heeft gedurende het hele jaar zeer veel verschillende sales. Zo heb je bijvoorbeeld de “Mid Season Sale”, de “End of Season Sale”, de “Black Friday” sale en noem allemaal maar op. Door deze sales kun jij nog extra profiteren van extra korting. Deze extra korting gaat vaak nog bovenop de sale prijs als een product al is afgeprijsd.

Twee verschillende soorten sales

Nike heeft namelijk vaak 2 verschillende soorten sales. Deze kun je onderverdelen in de sale bovenop de sale. Dit betekend dus dat je bijvoorbeeld met een kortingscode nog eens 20 procent extra korting krijgt bovenop de prijs van het product dat al in de sale is. Dus stel een product in de sale is al met 30 procent afgeprijsd, dan krijg je met kortingscode X nog eens 20 procent extra korting bovenop de 30 procent, waardoor de korting dus oploopt tot 50 procent. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Sale op Full priced items

En daarnaast heb je dan nog een sale van Nike waarbij jij korting krijgt op alle “full priced items”. Dit wil zeggen dus alle “nieuwe” producten die niet zijn afgeprijsd. Hier kun jij dus ook profiteren van korting op alle nieuwe producten. Deze producten vind jij op de website van Nike, maar dan alle pagina’s, behalve de “sale” pagina. Maar dit vermelden wij altijd dan wel goed in onze blogs op de website van Sneakerplaats.

Inloggen als Nike member

Wat je niet moet vergeten, maar dan vermelden wij uiteraard altijd in onze blogs, is om je aan te melden als Nike member. Dit is vaak een van de voorwaarden waaraan je moet voldoen om te kunnen profiteren van deze (extra) kortingen. Nike wil uiteraard zo veel mogelijk Nike members hebben, dus maken zij het vaak een voorwaarde voor deze sales.

Aanmelden als Nike member

Aanmelden als Nike member kost maar een paar minuten van je tijd en het levert je erg veel korting op, dus wij raden het zeker aan om dit even te doen. Daarnaast geniet je ook van meer voordelen als je Nike member bent buiten de sales om. Zo krijg je bijvoorbeeld gratis verzending als je Nike member bent en geniet je van voorrang bij bepaalde releases. Sommige releases worden namelijk alleen uitgebracht voor Nike members, en kun je die dus alleen kopen als je Nike member bent.

Flauw, maar het werkt wel voor Nike omdat ze op deze manier erg veel nieuwe members krijgen. Maar wees gerust, wij vermelden al deze informatie in onze blogs. Dus mocht dit van toepassing zijn, dan hoor je het van ons en kom je niet voor verrassingen te staan dat jouw kortingscode ineens niet werkt.

https://sneakerplaats.com/nike-sale/