Multiresource
Image default
Bedrijven

Aqua D&S geeft de legionella bacterie helemaal geen kans

Kraanwater wordt door iedereen gebruikt. Zijn de waterleidingen echter niet volledig hygiënisch, dan kan de legionella bacterie zich in het water nestelen. Het inademen van door de legionella bacterie besmette waterdruppeltjes kan de legionella griep of de veteranenziekte veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om aan legionellapreventie te doen. Zo bent u zeker dat u over hygiënisch en zuiver water beschikt, water waarin de legionella bacterie niet kan overleven!

Efficiënte en duurzame legionellapreventie

Omdat legionellapreventie zo belangrijk is, heeft Aqua D&S een legionella adviesbureau opgericht. Ze beschikken over verschillende vormen van preventie die steeds voor een optimaal resultaat zorgen. Dankzij de diverse oplossingen van Aqua D&S beschikt u steeds over zuiver water en geniet u op elk moment van een optimale waterkwaliteit. Bovendien proberen ze steeds duurzame en milieuvriendelijke systemen te installeren, zodat er geen water onnodig verloren gaat.

Het verplichte beheersplan

Bepaalde installaties moeten verplicht over een legionella beheersplan beschikken. Het gaat hier bijvoorbeeld over ziekenhuizen, hotels en campings. Aqua D&S stelt een beheersplan op dat volledig aan de vooropgestelde richtlijnen voldoet. In het plan vindt u alle nodige stappen die u moet volgen om legionella te voorkomen, gaande van monsterafnames tot temperatuurmetingen en het spoelen van de waterleidingen. Dankzij Aqua D&S voldoet uw leidingnet dan ook steeds aan de bestaande normen.

Expert in legionellapreventie

Aqua D&S is dé specialist wat betreft legionellapreventie. Deze expert zorgt voor een complete ontzorging en werkt dan ook met een totaalconcept. Dit betekent dat u zowel voor advies als voor oplossingen en nazorg bij hen terecht kan. Dankzij Aqua D&S beschikt u op elk moment over een zuiver waternet en geeft u de legionella bacterie helemaal geen kans!

https://www.aquadns.nl/