Multiresource
Image default
Bedrijven

Autobedrijf Apeldoorn

Professioneel onderhoud

Een regelmatig onderhoud van een auto is ontzettend belangrijk om technische defecten te voorkomen. Beschik je bovendien over meerdere wagens van verschillende merken, is het handig als één bedrijf het onderhoud van alle wagens voor hun rekening neemt. In Apeldoorn kan je voor een volledig onderhoud van bijna alle merken terecht bij autobedrijf Weijers. Hun vakmannen hebben jarenlange ervaring met alle soorten wagens, waardoor elke auto professioneel en efficiënt nagekeken wordt!

Gratis leenauto

Dit autobedrijf Apeldoorn beschikt over een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur. Ze zorgen zowel voor grote onderhoudsbeurten als voor kleine reparaties. Hun service is snel en flexibel. Kleine defecten, zoals een kapotte lamp, worden zo snel mogelijk verholpen, zodat je meteen weer de baan op kan. Kamp je met ernstige schade en moet je wagen even in hun werkplaats blijven, biedt autobedrijf Weijers je bovendien gratis een leenwagen aan.

Verschillende occasions

Naast het onderhoud en reparaties, verkoopt dit autobedrijf Apeldoorn ook verschillende tweedehands auto’s. In hun enorm aanbod aan Apeldoorn occasions vind je alle soorten wagens terug. Alle auto’s worden ook aan heel voordelige prijzen aangeboden. Je hebt de keuze uit een meeneemprijs of een iets hogere verkoopprijs met zes maanden garantie erbij. Autobedrijf Weijers is dankzij hun uitgebreide assortiment en hun sportprijzen dan ook hét verkoopspunt van Apeldoorn occasions!

Complete service

Autobedrijf Weijers is een betrouwbare autohandelaar waar je voor verschillende diensten terecht kan. Ze staan bekend om hun uitstekende en snelle dienstverlening. Hun vakmannen verliezen geen tijd en gaan steeds meteen met je auto aan de slag. Ook hun enorm aanbod aan occasion is zeker het bekijken waard! Van een grote onderhoudsbeurt tot de aankoop van een nieuwe wagen, bij autobedrijf Weijers kan het allemaal!

 

https://www.weijers.nl/