Multiresource
Image default
Eten en drinken

Begin en eindig met een zak verse chips

Als je ergens aan begint, moet je het ook afmaken. Dat is hét excuus dat je gebruikt om meteen een hele zak chips leeg te eten en niet enkel een bakje te pakken. Want zeg nou zelf, als je een bakje vult, dan loop je alsnog terug naar de kast om hem opnieuw te vullen. Dat gebeurt in ieder geval gegarandeerd bij de verse chips van Boerderij Chips. Deze chips is zo verslavend dat je pas stopt op het moment dat je geen zak meer in huis hebt!

Krijg nooit genoeg van deze chips

Een zak chips delen is natuurlijk erg lief en misschien ook de bedoeling, maar wat nou als je de zak helemaal voor jezelf wilt hebben? De zakken verse chips van Boerderij Chips zijn 190 gram. Dit is in feite meer dan één portie, maar deze heerlijke chips is zo verslavend dat je zonder dat je het doorhebt de hele zak leeg eet. Het simpele antwoord op de vraag is dan ook: Eet lekker de hele zak zelf leeg en koop een tweede voor de ander. Het is namelijk zeker dat de andere persoon met wie je zou moeten delen, ook graag de hele zak voor zichzelf heeft. De verse chips van Boerderij Chips smaakt ontzettend goed. Dit komt doordat de chips met alle zorg is gemaakt met eigen geteelde aardappelen. Het geheim van deze chips is dat de aardappelen met schil worden gebakken in natuurlijke olie. Probeer het ook eens thuis! Je kunt namelijk eenvoudig zelf chips bakken zonder dat het veel moeite kost en je er veel voor nodig hebt.

Probeer nu de verse chips

Ook al ben je niet de grootste fan van chips en heb je nog nooit echt heerlijke chips gevonden, probeer dan toch eens de verse chips van Boerderij Chips! Deze chips smaakt écht anders dan de chips die je gewend bent en heeft een hele unieke smaak. Wie weet vind je vanaf nu chips ook een stuk lekkerder!