Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

Belangrijke telefoonnummers voor jou op een rij

Via de telefoon Zalando bereiken om een vraag te stellen over een besteld artikel. Dat kan, snel en efficiënt via nummer 0900-1840. Je krijgt direct iemand aan de lijn die je doorzet met de klantenservice. Het klantenserviceteam van Zalando is zowel op doordeweekse dagen als tijdens het weekend aanwezig. Een keuzemenu is er niet. De welkomstboodschap begint met “Hartelijk welkom bij Zalando”. Er wordt gevraagd naar je bestelnummer, dus zorg ervoor dat je dat bij de hand hebt.

Op de site staat een overzicht van veel gestelde vragen. En ook wordt er een en ander uitgelegd over garantie, service en dergelijke. Zit je veel op social media? Deze webwinkel is daar ook te vinden. Kijk maar een op Instagram, Pinterest, Facebook en Twitter. Zalando biedt zowel schoenen als kleding en accessoires. Er zijn afdelingen in België, Italië, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. De hoofdvestiging is in Duitsland. 

Vraag voor postorderbedrijf Otto? Bel 0900-1840

Je wilt Otto bellen maar weet niet wat het telefoonnummer is. Geen probleem, daarom zijn wij er: Klantenservicetelefoon. We hebben online een overzicht gemaakt van belangrijke telefoonnummers die veel Nederlanders regelmatig bellen. Denk aan energieleveranciers, telecombedrijven, zorgverzekeraars en webshops. Is er een nummer dat je zoekt, maar niet kan vinden? Laat het ons weten. We zijn continu aan het werk om onze site zo compleet en up-to-date mogelijk te houden.

Jouw hulp daarbij is zeer welkom. Als je Otto belt, zijn dit de eerste woorden die je hoort: “Welkom bij Otto. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we u een keuze te maken.” Die keuze bestaat vervolgens uit “bestellen of retourneren” en “voor uw overige vragen”. Otto is een kleine 70 jaar geleden gestart als postorderbedrijf. Mensen kregen een catalogus in de bus en konden daaruit bestellen. Anno nu is internet het middel om nieuwe spullen te kopen. En dat geldt ook voor Otto.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/