Multiresource
Image default
Bedrijven

Bluntvloei

Bluntvloei kopen bij Bluntvloei.nl

Bluntvloei kun je online kopen bij Bluntvloei.nl. Je kunt hier diverse soorten bluntvloei bestellen. Hierbij kun je denken aan blunt cones en hennep wraps. Er zijn verschillende manieren om een blunt te draaien. Het is in ieder geval een gegeven dat je hier bluntvloei voor nodig hebt. Wacht dan ook niet te lang en bestel jouw bluntvloei direct via Bluntvloei.nl.

Blunt of een joint?

Er zit verschil in een blunt en een joint. Een blunt is een sigaar die gevuld is met hash of hennep, inclusief een filtertip. Een joint rol je meestal zelf met een lange vloei. Daarnaast heeft bluntvloei vaak lekkere fruitige smaakjes.

Waarom Bluntvloei.nl?

  • Veilig online bestellen;
  • Bestellingen worden dagelijks verzonden;
  • Alle bestellingen worden discreet verzonden.

Bestel jouw bluntvloei direct via Bluntvloei.nl. Indien je voor 16:00 uur besteld, heb je de bestelling de volgende dag in huis. Tevens wordt jouw bestelling gewoon in een bruine doos zonder opdruk verzonden. Zo weet niemand wat jij besteld hebt! Zie je al deze voordelen wel zitten en wil jij ook morgen jouw bestelling al in huis hebben? Plaats dan direct een bestelling via de website. Dit gaat zeer eenvoudig via de winkelwagen.

https://bluntvloei.nl/c/blunts/