Multiresource
Image default
Bedrijven

Bouwbedrijf Utrecht

Hét bouwbedrijf in regio Utrecht

Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Utrecht? Zoek dan niet verder, want Van Maanen Bouw & Renovatie is precies het bedrijf waar jij naar op zoek bent. Als bouwbedrijf in Utrecht zijn we namelijk gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, onderhoudswerkzaamheden en renovaties. Altijd zorgen we ervoor dat je wensen op de eerste plaats staan, zodat we hier volledig in tegemoet kunnen komen

Wat doen we allemaal als bouwbedrijf?

  • Houtbouw: wij bieden houtbouw op maat aan. Kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit. Houwbouw door een ervaren partij.
  • Verbouw: wil je verbouwen? Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het plaatsen van dakkapels of je huis uitbreiden, wij regelen het voor je.
  • Renovatie: moet er iets aan je woning vernieuwd worden? Dan zit je helemaal goed bij ons bouwbedrijf. Wij leveren kwaliteit van de bovenste plank.
  • Nieuwbouw: heb je een bouwproject in gedachte? Ons bouwbedrijf zorgt voor betrokkenheid, heldere communicatie en professionele adviezen.

Bouwbedrijf met veel kennis en vakmanschap

Als bouwbedrijf is Van Maanen Bouw & Renovatie al vele jaren actief in de bouwwereld. Gedurende deze jaren hebben we veel kennis en vakmanschap weten op te doen. Die zetten we graag in om je opdracht naar wens op te leveren. Bij onze werkzaamheden zetten we altijd je wensen en eisen centraal.

Van Maanen levert maatwerk

Om je maatwerk te kunnen leveren denkt ons bouwbedrijf altijd met je mee. Wij stellen ons erg betrokken op en komen met de juiste adviezen. Dat geldt voor alle soorten projecten waar je ons voor inschakelt, van een tuinhuis op maat tot een nieuwe dakkapel. Een professionele houding is voor ons vanzelfsprekend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je vragen over onze werkzaamheden of wil je jouw project met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 52 59 53 65 of via onze website.

https://www.vanmaanenbouwenrenovatie.nl/