Multiresource
Image default
Bedrijven

Boven de concurrentie staan

Als ZZP’er probeer je jezelf te onderscheiden van je concurrenten. Dat is natuurlijk lastig als je een glazenwasser bent. Want uiteindelijk gebruikt iedereen dezelfde producten, dat ene speciale glasbewassing water etc. Toch houdt dit mij niet tegen om mijzelf te blijven innoveren en boven mijn concurrenten te stijgen. Ik had een aantal problemen met hardnekkige vlekken op ruiten en wat ik ook probeerde, de vlekken gingen er niet helemaal van af. Zo kwam ik de winkel van telewashwinkel tegen. Zij adviseerde mij om een warmwater hogedrukreiniger aan te schaffen.

Hardnekkige vlekken met een warm water hogedrukreiniger

Op de website van telewashwinkel stonden meerde warmwater hogedrukreinigers. De temperaturen konden verschillen van 12 tot wel 155 graden! Telewashwinkel had natuurlijk alle informatie op de website staan, maar ik was toch wel benieuwd naar hoe de machine in het echt zou zijn. Ze hadden een showroom niet ver van mij vandaan, dus ik ben even langsgereden. Het personeel was uiterst vriendelijk en een kop koffie stond voor mij klaar. Ze wisten dan ook precies wat ik nodig had en welke machine het beste bij mijn probleem zou passen. De warmwater hogedrukgreiniger die ze mij adviseerde zou alle hardnekkige vlekken kunnen verwijderen. Daar hadden ze ook nog eens gelijk in.

Meer dan 2500 producten

Op de website hebben ze meer dan 2500 producten staan. Deze staan niet allemaal in de showroom, maar ze kwamen wel een eind. Ik was vooral onder de indruk van hun eigen merk: de Formula one telescoopstelen. Ze kunnen maximaal 8 meter lang zijn en ze zijn sterker dan de aluminium producten, maar niet minder zwaar. Dit was voor mij wel echt een goede uitkomst. Als je veel boven je hoofd werkt krijg je last van je schouders en wordt alles snel zwaar. Vooral als de telescoopstelen waarmee je werkt, ook erg zwaar zijn.

Tevreden naar huis

Naast de hogedrukreiniger en de telescoopsteel heb ik ook nog een watertank van 1000 liter gekocht. De mijne was al erg oud en het leek mij wel een goed idee om deze te vervangen. Gelukkig heb ik een grote bus, waar veel ruimte in zit. Na even herorganiseren ben ik met een tevreden gevoel naar huis gereden. Als ik nu niet bezig ben geweest met innoveren, dan weet ik het ook niet.