Multiresource
Image default
Woningen

Creëer een aangename sfeer met blauwe lampen

Elke huiseigenaar kan verschillende accentkleuren kiezen bij het inrichten van zijn huis. De meesten geven de voorkeur aan natuurlijke kleuren voor hun woonkamer. Ze gebruiken bijvoorbeeld witte, grijze of beige kleuren voor de muren en meubels. Ben je op zoek naar unieke en aantrekkelijke huisdecoratie? Waarom kies je dan niet voor een blauw kleurenschema voor je woonkamer? Een kamer met een blauw thema is ontspannend en rustgevend. Er zijn verschillende manieren om een aangename blauwe woonkamer te creëren. Je kunt bijvoorbeeld een lamp blauw installeren of een blauwe bank gebruiken. Deze items kunnen het middelpunt van je huis zijn. Het is gemakkelijk om verlichtingsarmaturen met blauwe kleur te vinden. Hier zijn enkele van hen.

Blauwe hanglampen

Als je een hoofd verlichtingsbron voor je woonkamer nodig hebt, kunt je een dimbare LED hanglamp installeren. Hanglampen zijn er in verschillende uitvoeringen. Directlampen.nl biedt verschillende collecties hanglampen in blauwe kleuren. Heb je bijvoorbeeld een woonkamer met een industrieel thema, dan kun je kiezen voor een blauwe hanglamp industrieel. Deze hanglamp heeft een blauw gekleurde kap van metaal. Daarnaast kun je ook kiezen voor een dimbare hanglamp met een zacht blauw gekleurde metalen kap. Daarnaast kan een donkerblauwe stoere hanglamp met koepelvormige kap een geweldig verlichtingsarmatuur zijn voor je woonkamer.

Blauwe tafellampen

Tafellampen zijn de beste keuze voor het verlichten van een grote ruimte, omdat ze overal kunnen worden geplaatst, ook op een tafel, een plank of zelfs bovenop een kast. Ze geven zacht licht waardoor je gemakkelijker kunt lezen of iets anders kunt doen. Je kunt deze tafellampen ook in de buurt van ramen plaatsen, zodat ze fungeren als nachtlampjes en ook overdag voor wat verlichting zorgen. Je kunt de tafellampen met een blauwe stoffen kap kiezen voor een moderne woonkamer. Trouwens, als je een traditioneel huis hebt, kun je kiezen voor een houten tafellamp met een blauwe linnen kap. De keuzes zijn eindeloos, dus bedenk goed wat jij mooi vind.

Blauwe vloerlampen

Vloerlampen zijn veelzijdig. Je kunt deze lamp gebruiken om de hele kamer van licht te voorzien. Sommige vloerlamp hebben een verstelbare hoogte, zodat je ze kunt gebruiken om een specifiek gebied te verlichten. Je kunt deze lamp bij je fauteuil plaatsen om voldoende licht te geven wanneer je een boek leest. Je kunt een vloerlamp met opklapbare arm en cilindervormige kap kiezen om de woonkamer met een blauw thema te verfraaien. Kies een kap van blauwe stof, zodat hij goed past bij je bestaande interieur.