Multiresource
Image default
Internet

CRM consultancy door CRM excellence

CRM excellence is een bedrijf dat gespecialiseerd is in CRM consultancy. Wilt u geadviseerd worden bij uw CRM project? Met meer dan 25 jaar aan ervaring en success op het gebied van CRM strategie zijn wij graag uw partner. Wij helpen onze klanten met CRM projectmanagement, selectietrajecten, implementatiebegeleiding en infrastructurele vragen.

Met CRM excellence kiest u voor een partner die waarde toevoegt aan uw CRM project. Wij hanteren een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Onze bevlogen medewerkers zijn erg gespecialiseerd in de diverse facetten die bij CRM consultancy komen kijken. Zo helpen we u het CRM domein verder te optimaliseren.

Het nut van een CRM voor projectmanagement

De afkorting CRM staat voor ‘Customer Relationship Management’. Deze term ziet op het beheer van de relatie en interactie tussen een organisatie en een (potentiële) klant.

Met een CRM systeem worden contacten beheert, management van de salesafdeling beheert, en wordt aan productiviteitsdoelen gewerkt. In essentie zorgt een goed CRM-systeem op een verbetering van relaties met klanten en andere zakelijke contacten.

Wat CRM excellence voor u kan betekenen

CRM consultancy door CRM excellence bestaat uit diverse diensten, waaronder:

  • CRM pakketselectie: wij helpen u het best passende CRM systeem voor uw organisatie te kiezen;
  • CRM coaching: onze kennis wordt met u gedeeld op een begeleidende manier, zodat u van uw CRM project een succes weet te maken;
  • CRM implementatie: met het oog op het behalen van het gewenste resultaat realiseren wij uw project;
  • Customer experience: de klantervaring die u voor ogen heeft krijgt een voorname plaats in de CRM strategie

CRM pakketselectie

Het kiezen van het juiste CRM-systeem is ingewikkeld. U wilt een systeem dat aansluit bij de werkwijze en behoeften van uw organisatie, een systeem dat duurzaam is en een systeem dat zich goed naar uw behoeften kan vormen.

Om u tijd en frustraties te besparen adviseert CRM excellence u bij het maken van uw keuze. Met ruim 25 jaar ervaring zijn wij goed bekend met de verschillende beschikbare systemen.

CRM excellence – dé partner voor uw CRM project

CRM excellence is een organisatie van betrouwbare, enthousiaste en gedreven mensen met een echt CRM hart.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn wij dé expert van Nederland als het om CRM systemen gaat.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Wenst u een offerte te ontvangen? Neem gerust contact op voor meer vrijblijvende informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via TELNR. Ook is het mogelijk om ons een bericht te sturen via of door het contactformulier op onze website in te vullen.

https://crmexcellence.nl/