Multiresource
Image default
Electronica en Computers

CRM in de accountancy en het gebruik hiervan

Het is belangrijk om te blijven innoveren. Als je niet mee gaat met de tijd, kan het werk ingewikkelder worden en je bezorgt jezelf en jouw kantoor veel meer moeite. Vooral in de accountancy is het belangrijk om mee te gaan met software en platforms. De tijd van de papieren controles en jaarverslagen zijn voorbij en tegenwoordig heb je alles eenvoudig uitgedraaid via speciale applicaties en software. Wil jij voor jouw bedrijf een nieuw programma introduceren? Bekijk dan alle mogelijkheden bij Acuity. Dit bedrijf heeft een CRM voor in de accountancy ontwikkeld. Het programma heet Tess voor accountancy en het is als het ware ene platform waar je al jouw accountancytaken in één hebt.

Gebaseerd op het bekende Salesforce

Misschien ken je Salesforce wel. Dit is een van de belangrijkste cloudbased platforms waarin je al jouw zaken bij elkaar hebt. Veel bedrijven gebruiken dit om zo dashboards te maken en alle cijfers in te zien. Tess voor accountancy gaat nog net een stapje verder. Dit platform is gebaseerd op Salesforce en bedoeld als CRM voor in de accountancy. In dit platform kun je de urenregistratie bijhouden, zorgen dat je documenten ondertekent, jaarverslagen en andere rapporten en cijfers inzien en tevens heb je een uitgebreide agenda, waardoor je altijd weet wat je te wachten staat. Tess is een ware innovatie op het gebied van platforms in de accountancy.

Vraag om deskundig advies

Wil je ook graag CRM in de accountancy invoeren met een goed platform? Dan hoef je niet bang te zijn dat je tijdig zonder systemen zit. De experts van Acuity komen het namelijk voor je aanleggen en ondertussen kun je gewoon aan het werk. Ze zorgen voor een fijne integratie en het programma werkt relatief eenvoudig, waardoor je er zo aan gewend raakt. Wil je graag meer informatie ontvangen over de diensten van dit bedrijf? Neem dan contact met hen op of vraag om deskundig advies.

https://www.acuity.nl/s/