Multiresource
Image default
Geschenken

De beste cadeaus voor werknemers

Is het binnenkort kerst en wilt u uw werknemers graag verrassen met een leuk cadeau? Of wilt u uw werknemers gewoon af en toe op een willekeurig moment bedanken voor hun harde werk? Maar vindt u het lastig om ieder jaar weer een origineel, leuk en functioneel cadeau te bedenken? Dan is deze blog over cadeaus voor werknemers wellicht wel handig. In deze blog geven wij u namelijk een aantal ideeën voor cadeaus speciaal voor werknemers, zodat u inspiratie op kunt doen en kunt beslissen wat u uw werknemer cadeau wilt doen.

Een passend cadeau als blijk van waardering

Er zijn diverse redenen waarom u uw medewerkers zou willen verrassen met een cadeau. Wellicht is er een speciale gebeurtenis zoals een jubileum of het vertrek van een medewerker. Of misschien wilt u uw medewerkers een cadeau geven als blijk van waardering. Cadeaus kunnen er namelijk voor zorgen dat de band met uw medewerkers hechter wordt en de medewerkers graag bij u willen blijven werken. U wilt uw medewerkers graag iets cadeau doen, maar wel iets dat wordt onthouden en niet meteen in de bureaula beland. Hieronder vindt u daarom een aantal waardevolle, originele en functionele cadeaus voor werknemers. 

  1. Een diner met het team of een dinerbon

Lekker uit eten gaan, wie houdt daar nou niet van? Vooral nu de horeca zolang dicht heeft gezeten door corona en we het uit eten gaan allemaal een tijdje hebben moeten missen. Een leuk cadeau dat vaak door werknemers gewaardeerd wordt is een diner samen met het team of een dinerbon die de medewerker zelf kan besteden bij een restaurant naar keuze. De collega’s leren elkaar tegelijkertijd nog beter kennen en dit kan weer voordelig zijn op de werkvloer. 

  1. Een gepersonaliseerd en praktisch cadeau

Gepersonaliseerde en persoonlijke cadeaus zullen altijd goed in de smaak blijven vallen. De meeste werknemers zullen een gepersonaliseerd cadeau waar echt over is nagedacht erg waarderen. Daarnaast zal het cadeau extra op prijs gesteld worden als het dan ook nog eens functioneel is. Kies daarom voor een cadeau dat mooi en persoonlijk is en ook nog eens een praktisch karakter heeft. Een aantal voorbeelden van persoonlijke en praktische cadeaus zijn een gegraveerde pen, een bedrukt notitieboek, een geschenkdoos met een persoonlijke boodschap of een cadeaubon van een warenhuis met een persoonlijke boodschap.

Conclusie

Veel werknemers stellen een belevenis cadeau, zoals een diner, erg op prijs. Op deze manier kunnen ze samen met collega’s of dierbaren genieten en herinneringen maken. U kunt er ook voor kiezen om een tastbaar cadeau te geven. Zorg er dan wel voor dat u zich een beetje in de werknemer verdiept, zodat u het cadeau een persoonlijk tintje kunt geven. Een persoonlijk cadeau is namelijk extra leuk en speciaal om te krijgen en zal niet snel vergeten worden door de werknemer.