Multiresource
Image default
Bedrijven

De beste manieren om led strips te gebruiken

Bij het stylen van een kamer in huis is het gebruik van licht belangrijk. Een goed verlichte ruimte is niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een gevoel van comfort en luxe, maar geeft ook een prettig en welkom gevoel. Led strips zijn de beste manier om een kamer te verlichten. Je hebt ook verschillende TV LED-strips, waarmee je een heerlijke sfeer kunt creeren. Met het grootste gemak bevestig je de strips namelijk onder de bank, het bed, onder kastjes en plafonds. Kies voor minimalisme of ga juist helemaal “over the top”. De keus is aan jou.

Met een led verlichting strip in huis kun je eenvoudig iedere gewenste sfeer neerzetten. De led strips van Lideka Home geven je de keuze uit maar liefst 16 miljoen verschillende kleurcombinaties en effecten. De strips zijn ook nog eens gemakkelijk weg te werken. Het unieke effect dat een led strip achter of onder objecten en meubels geeft is populair in moderne interieurs. Dit zijn een aantal manieren waarop je led strips in je interieur kunt toepassen.

Led strips langs het plafond

Een led light strip is ideaal om lang het plafond te plaatsen. De strips zijn te koop in verschillende lengtes en zijn daardoor een goede manier om donkere hoeken in kamers te voorkomen. Je plaatst de led verlichting strips met het grootste gemak in de gang, op het kantoor of in de keuken. Bovendien zijn de led strips met de app of afstandsbediening instelbaar op allerlei kleurtinten en is het licht van de strips ook te dimmen. De verlichting past dus altijd bij je persoonlijke voorkeur.

Onder tv meubel of achter tv

Het plaatsen van een led strip onder een tv-kastje of een led light strip achter de televisie geeft een fantastisch effect. Helemaal omdat de strip ingesteld kan worden op een kleur naar keuze. Een led strip achter de tv is een stuk rustiger voor de ogen, wat een mooie bijkomstigheid is bij het kijken van films en series. Maar vergeet ook zeker niet dat de led strips zorgen voor een unieke ambiance die het altijd goed doet bij feestjes.

Led verlichting strip in de keuken

Steeds meer mensen kiezen voor een led strip in de keuken. Goede verlichting in de keuken is lastig. Verlichting op die plek zal namelijk niet alleen sfeervol moeten zijn, maar ook nog eens praktisch. Een led strip is op die plaats dus ideaal. De kleur van de strip kan zelf worden gekozen en de strips zijn te dimmen. Schakelen tussen sfeer en functionaliteit is zo gemakkelijker dan ooit. Bovendien zijn de led strips compact en buigzaam en zo gemakkelijk weg te werken. De strips vinden daardoor steeds vaker hun toepassing onder keukenkastjes, maar ook onder aanrechtbladen en kookeilanden zijn led strips populair.