Multiresource
Image default
Winkelen

De leukste opkomende hobby’s in 2022

De afgelopen jaren zijn we steeds meer gaan genieten van onze hobby’s. Gedurende de COVID-19 crisis hebben we ons gespaarde geld uitgegeven aan nieuwe motoren, thuiswerkplekken en nog vele andere hobby’s. Maar welke hobby’s worden steeds populairder en zijn eventueel het proberen waard? Kies jij er dit jaar voor om uv-epoxy giethars te gaan gieten of bouw jij je tuin om tot moestuin?

Een moestuin beginnen

Veel mensen zijn tijdens de COVID-19 crisis de tuin meer gaan waarderen en gebruiken. Naast de globale pandemie werden we samen ook meer milieubewust. Deze twee ontwikkelingen zorgen voor een toename in het aantal moestuintjes aan huis. Het internet staat vol met handige tips en tricks om zelf groenten te verbouwen. Zo kun je bijvoorbeeld bosui, paprika’s of tomaten groeien met de groenten die je uit de supermarkt koopt! Het begin is dus helemaal niet moeilijk. Wil je het iets professioneler aanpakken? Dat kan met een glazen kas of enkele plantenbakken.

Sporten

Willen we massaal onze COVID-19 kilo’s eraf trainen? Wij weten het niet. Maar het lijkt in de sportscholen drukker dan ooit. Ook online webshops die gewichten en ander fitness materiaal verkopen hebben het drukker dan ooit. We zijn massaal gaan bewegen en daar mogen we trots op zijn. Twijfel jij nog over het nemen van een proef abonnement op een sportschool? Dit is het teken dat je het zeker moet doen! Is een drukke sportschool niets voor jou? Je kunt ook thuis sporten met bijvoorbeeld een fitness hoelahoep of ga met een paar vrienden mountainbiken in het bos.

Epoxy gieten

Epoxy wordt steeds populairder, dit komt waarschijnlijk omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Je kunt er bijzettafels, eettafels, stoelen, vloeren, sieraden en nog veel meer mee maken. Deze hobby heeft dus met verschillende mensen en interesses raakvlakken. Mocht je hier mee willen beginnen kun je online verschillende starterspakketten aanschaffen. Ook is het verstandig om je vooraf goed in te lezen over de verschillende aandachtspunten tijdens het epoxy gieten. Epoxy is namelijk erg lastig om te verwijderen uit bijvoorbeeld een tapijt of t-shirt.