Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

De toepassingen van Narrowcasting

We zien tegenwoordig steeds vaker voorbeelden van Narrowcasting om on sheen verschijnen. De technologie als ook de toepassingen zijn dusdanig gegroeid in de afgelopen jaren dat de toepassingen divers zijn te noemen. Narrowcasting is in tegenstelling tot broadcasting gericht op een speciale doelgroep en eigenlijk niets meer dan het dynamisch of statisch uitzenden van informatie op schermen. In dit artikel zullen we u meer informatie geven over de toepassingen van Narrowcasting.

Interne en externe communicatie

Er zijn bij bedrijven verschillende mogelijkheden voor de interne communicatie van Narrowcasting. Om informatie te verspreiden aan de medewerkers zijn het vaak algemene plekken binnen het bedrijfspand waar gebruik gemaakt wordt van een informatiescherm. Wat er gepresenteerd wordt zijn vaak bedrijf specifieke informatie over verjaardagen, interne vacatures, nieuw personeel, nieuwe producten en of diensten, actueel nieuws, bewegwijzering, verkoopactiviteiten, interne activiteiten etc. Voor de externe communicatie zal er vooral gericht worden op klanten en of leveranciers. De balie, kassa, etalage of buitenkant van het pand is dan de best aangewezen locatie voor het verstrekken van informatie. Het kan hier natuurlijk ook om heel veel mogelijke toepassingen gaan maar vaak is het voor de klanten informatie over producten en of diensten. Voor leveranciers kan het algemene bedrijfsinformatie zijn en zelfs een weerbericht of actuele file meldingen.

Narrowcasting implementeren voor uw bedrijf

Natuurlijk zijn de oplossingen voor Narrowcasting oneindig en kunnen er veel toepassingen worden bedacht. Wel is het belangrijk om een juiste dienstverlener bij te betrekken die advies kan geven over de mogelijke oplossingen. De juiste hardware met software zal uiteindelijk de oplossing compleet maken. Bovendien is het belangrijk dat er gekozen wordt van professioneel materiaal en vakkundige plaatsing. Bij JFAD.nl kunnen ze u met verschillende narrowcasting oplossingen intern als ook extern helpen. Een specialist met kennis van de beste narrowcasting oplossingen van dit moment.