Multiresource
Image default
Bedrijven

DiGiCo is de juiste keuze voor elke artiest

DiGiCo biedt hoge kwaliteit mixing consoles

De mixing consoles van DiGiCo zijn onwijs gewild bij artiesten. De reden hiervoor is voornamelijk het brede assortiment. Hierin zitten producten die allemaal van superieure kwaliteit zijn als het gaat om bouwkwaliteit en prestatie. Over de hele wereld worden de consoles van DiGiCo door vele artiesten gebruikt om hun show zo optimaal mogelijk te kunnen neerzetten. DiGiCo heeft accessoires beschikbaar die legio opties bieden om jouw set zo persoonlijk mogelijk te organiseren. Hiermee breng je je eigen optreden op gebied van flexibiliteit en kwaliteit naar een nog hoger niveau.

De S series zijn uitstekend te gebruiken voor tournees

Als je veel op tournee gaat zijn de S series van DiGiCo een perfecte partner om mee te werken. Deze productlijn is speciaal ontworpen om een draagbaar model te realiseren dat toch beschikt over alle opties die jij nodig hebt tijdens je gig. DiGiCo levert hierbij absoluut niet in op kwaliteit. Omdat deze apparaten zeer compact zijn passen deze bij vrijwel elke artiest of geluidstechnicus in de kofferbak van de auto. Ideaal voor als je veel onderweg bent en steeds korte optredens geeft. Met de S series van DiGiCo kun je op elke plek op aarde het beste uit jezelf naar voren brengen tijdens je gig. De multi-touch touchscreens bieden je hierbij een maximaal ideale gebruikerservaring.

De brede inzetbaarheid van de SD serie van DiGiCo

Toch zijn niet alleen artiesten die veel op tournee zijn fan van DiGiCo. Ook binnen andere segmenten van evenementen worden de kwalitatief meesterlijke mixers en consoles van DiGiCo gebruikt om een geweldige show neer te zetten. De SD7Q, SD7, SD5, SD10, SD12, SD9 en SD11 zijn stuk voor stuk top of the bill als het gaat om kwaliteit en mogelijkheden. In sportevenementen en theatervoorstellingen wordt hier bijvoorbeeld veelvuldig gebruik van gemaakt. Ook kun je denken aan live broadcasts en (grote) concerten. DiGiCo biedt met haar SD series antwoord op de grote vraag naar mixingsystemen en consoles.

Een specialist kan u verder op weg helpen.

Samenwerken met een specialist op dit gebied is een goede keuze. Deze heeft veel kennis over de mogelijkheden van de apparaten van DiGiCo. De kans is groot dat je zelf (nog) niet alles weet over wat er allemaal gedaan kan worden met deze producten. Door de specialist wordt jij op weg geholpen in de keuze voor de best passende oplossing voor jouw vraag. Door deze samenwerking aan te gaan ben jij er zeker van dat jij met behulp van de mixing consoles van DiGico de beste performance gaat neerzetten die je ooit hebt gehad.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/digico/