Multiresource
Image default
Bedrijven

Dubbel glas laten plaatsen? Lees deze handige tips!

Enkel glas laten vervangen door dubbelglas of dubbelglas laten plaatsen is altijd een goed idee. Maar waarom eigenlijk? Wat zijn de voordelen van dubbelglas? Hoe vind je bijvoorbeeld een goedkope glaszetter Rotterdam? En waar moet je op letten bij het laten plaatsen van dubbelglas? Wij helpen je graag op weg met enkele goede tips. Zodat jij straks ook op een deskundige manier dubbelglas kunt laten zetten en zo je wooncomfort kunt verhogen.

 

Waarom dubbelglas?

Dubbelglas is in alle opzichten beter dan enkel glas. Het is dan ook een goed idee om enkele ramen te laten vervangen door dubbelglas. Deze ramen bestaan uit twee glasplaten in plaats van één, met tussen deze glasplaten een isolerende luchtspouw. Hierdoor isoleert dubbelglas dan ook een stuk beter dan enkel glas, waardoor je bespaart op stookkosten en natuurlijk ook het milieu een dienst bewijst. Bovendien heb je niet meer last van vervelende tochtstroken door het huis heen. Ook geluidsoverlast van bijvoorbeeld drukke wegen of pratende voorbijgangers is een stuk minder. 

 

Laat je goed adviseren

Er zijn verschillende soorten dubbelglas verkrijgbaar en daarom is het van belang dat je je goed laat adviseren. Van der Have Glas kan je helpen met het uitzoeken van het juiste glaswerk voor jouw woning of nieuwbouwproject. Het verschil in de soorten dubbel glas zit in de isolerende werking, dus denk goed na over wat jouw doel is van de (extra) isolerende ramen en stel de juiste vragen. Weet je niet goed welke maat je moet hebben? Maak dan gebruik van de meetservice en laat de glaszetter alles opmeten. Dankzij de inmeetgarantie hoef je je niet meer zorgen te maken over eventuele meetfouten.

 

De prijs van dubbelglas

Wanneer je dubbel glas wilt laten plaatsen of je enkel glas wilt laten vervangen, wil je natuurlijk dat dit zo goed mogelijk gebeurt. Maar natuurlijk wilt u ook dat dit gebeurt tegen een goed prijs. Van der Have Glas is een goedkope glaszetter in Rotterdam, die ook nog eens kwaliteit levert. Naast kwaliteit bieden wij een zeer snelle service, scherpe prijzen en een fabrieksgarantie van minimaal tien jaar. Voor een idee over wat het plaatsen van dubbelglas of het vervangen van jouw huidige beglazing kost, kun je een offerte aanvragen.