Multiresource
Image default
Bedrijven

Een 45 km auto kopen doet u bij Brommobiel Utrecht!

Wat is een brommobiel

Mag u niet met een gewone auto rijden? Dan is een brommobiel, een kleine auto die tot 45 kilometer per uur mag rijden, de ideale oplossing. Een bromfietsrijbewijs is namelijk voldoende om deze 45 km auto’s te besturen. Een moderne brommobiel is uitgerust met een moderne motor en beschikt bovendien vaak over airco en parkeersensoren.

Een 45 km auto kopen

Wilt u een 45 km auto kopen, moet u bij Brommobiel Utrecht zijn. Deze brommobielspecialist beschikt niet alleen over een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands 45 km auto’s, ook voor onderhoud en reparaties bent u bij hen aan het juiste adres. Bovendien leveren ze de wagen na aankoop ook nog eens bij u thuis en zorgen ze voor vervangvervoer bij eventuele problemen!

Een 45 km auto leasen

Ook als u het totale aankoopbedrag van de brommobiel niet in één keer kan betalen, staat Brommobiel Utrecht voor u klaar. U kan bij hen namelijk een 45 km auto leasen. Dit betekent dat u voor een vast maandbedrag onbeperkt van een brommobiel kan genieten. Onderhoud, een verzekering en reparaties zijn zelfs in dit bedrag inbegrepen! Bij het leasen is benzine het enige waar u aan hoeft te denken, Brommobiel Utrecht neemt al de rest voor hun rekening!

Ligier brommobiel

Brommobiel Utrecht zal u persoonlijk bijstaan om de perfecte 45 km auto uit te zoeken. Ze beschikken over een uitgebreid aanbod, waarbij de Ligier brommobiel toch wel in het oog springt. Deze luxe 45 km auto beschikt over hetzelfde comfort als dat van een gewone wagen. Zoals u ziet, vindt u bij Brommobiel Utrecht een 45 km auto die aan al uw wensen voldoet en krijgt u er een uitstekende service bovenop!

https://www.brommobielutrecht.nl/45-km-auto-kopen/