Multiresource
Image default
Bedrijven

Een auto huren in Limburg

We dromen stiekem allemaal van een heerlijke vakantie in het buitenland. Het liefst vertrekken we lekker naar een zonnige bestemming, maar nu met COVID19 is dat nog altijd een beetje lastig. Je gaat dus maar op roadtrip in eigen land, maar waar ga je heen? Je kunt naar steden gaan als Amsterdam of Utrecht, maar wat ook heel leuk is, is een roadtrip door Limburg. Op welke plekken moet je geweest zijn? In dit artikel worden een aantal plekken genoemd, want Limburg heeft zoveel moois te bieden.

Roadtrip

Je gaat dus op roadtrip door Limburg. Heel leuk, maar je moet dan natuurlijk wel een auto hebben, want anders kom je helemaal nergens. Autoverhuur in Limburg is er genoeg dus zoek dit van tevoren even uit. Autoverhuur in Limburg uitgezocht? Mooi, nu kan je roadtrip beginnen.

Het witte stadje

Thorn, het witte stadje. Het witste stadje van Nederland zelfs. Veel in dit dorpje is wit, maar nog lang niet alles. De meeste witte huizen staan in het historische centrum van Thorn. De meest opvallende gebouwen zijn het gemeentehuis en de kerk. In Thorn kun je een korte wandeling maken en in het centrum kun je wat terrasjes vinden.

Valkenburg aan de Geul

Van Thorn naar Valkenburg aan de Geul. Valkenburg is leuk om te winkelen, rond te wandelen, iets te eten en niet te vergeten om vlaai te proeven. Valkenburg vindt zelf dat ze de lekkerste vlaai van heel Limburg hebben, dus ga het zeker zelf testen. Sinds een tijdje heeft Valkenburg een stadspoort die er heel oud uitziet. Fun fact: dat is die dus niet. Wat je ook zeker niet moet vergeten als je in Valkenburg bent zijn de Kasteelruïne en de Fluweelengrot.

Margraten

Als laatste gaan we naar Margraten. Hier vind je de Amerikaanse begraafplaats. Dit is een monument waar ongeveer 8.000 Amerikaanse militairen begraven zijn. Deze plek laat ons herinneren dat ons land in het Zuidoosten in de Tweede Wereldoorlog dankzij deze helden is bevrijd. Op deze begraafplaats staat een dertig meter hoge toren. Daarnaast is deze plek beschikbaar gesteld aan de regering van de Verenigde Staten.

Auto huren

Nog steeds geen auto gevonden, maar ondertussen wel nieuwsgierig naar de bovenstaande plekken? Autoverhuur in Limburg kan bijvoorbeeld bij Adrem. Ze hebben verschillende soorten auto’s en je kunt ook nog eens kiezen of je deze ophaalt in Sittard, Heerlen of Maastricht. Veel plezier op je roadtrip door Limburg!

https://adremlimburg.nl/auto-huren-limburg/