Multiresource
Image default
Bedrijven

Een auto laten wrappen; wat zijn de voordelen?

Het grootste nadeel bij de aanschaf van een auto is de beperkte keuze aan kleuren. Een auto laten wrappen lost dat probleem op! Zo bent u bijvoorbeeld optimaal beschermt tegen krassen en slijtage. Uw autolak kan worden bekrast door een simpele lichaamswrijving, het gebruik van ongeschikt schoonmaakgereedschap en door krassen van huisdieren. In dit artikel leest u nog veel meer voordelen waar u van profiteert als u kiest voor een auto laten wrappen..

Advertentiemogelijkheid voor bedrijven dankzij carwrapping

Volgens een marketingonderzoek genereert carwrapping gemiddeld 32.804 tot 75.897 views per dag, waarvan 30% uw potentiële klanten. Mobiele advertenties zijn ontegensprekelijk een kracht om rekening mee te houden. Zelfs grote bedrijven hebben hun bedrijfswagens omwikkeld met advertenties. Personen die veel onderweg zijn, worden zelden bereikt via kranten- en televisiereclame. Daarom is het een geweldige kans als u zich op deze marktruimten kunt richten met een advertentie voor autowrakken terwijl u onderweg bent.

Voertuigen bestickeren is zuiniger dan opnieuw schilderen

De prijs van een op maat gemaakte verfbeurt in showroom begint bij de duizenden euro’s en dat is niet eens een garantie dat u een onberispelijke verfbeurt krijgt. Als uw auto deuken en roest heeft, verwacht dan dat de prijs ook iets hoger zal gaan met een spuitbeurt. Zakelijk gezien zou het opnieuw lakken van uw SUV’s en minibusjes weken in beslag nemen, in plaats van een paar dagen wanneer u ervoor kiest voor voertuigen bestickeren van koolstofvezel of een auto-vinylfolie..

Gaat langer mee

Het beschermt niet alleen uw voertuig tegen waardevermindering, carwraps kunnen ook gemakkelijk worden verwijderd wanneer het juiste moment daar is. Neem daarom eens contact op met de specialist en ontvang altijd een mooi voorstel op maat.

https://www.prestodimensions.nl/