Multiresource
Image default
Bedrijven

Een goede garage

Een APK keuring

Het komt in de praktijk regelmatig voor dat u met uw auto naar een garage moet. Als uw auto vier jaar oud is, zal hij jaarlijks een APK keuring moeten ondergaan. Door het invoeren van de verplichte APK keuring, wordt voorkomen dat er gevaarlijke situaties met de voortuigen op de weg kunnen ontstaan. Toen een APK keuring nog niet verplicht was, reden er veel onveilige voertuigen op de weg. Nu is dat niet meer het geval. Wanneer u in Utrecht woont, is het verstandig om de APK Utrecht door een vertrouwde garage uit te laten voeren.

De APK Utrecht

Voor een APK keuring kunt u, als u in Utrecht of in de omgeving daarvan woont naar Garage van der Wind gaan. Bij Garage van der Wind werken vakbekwame monteurs. Bij Garage van der Wind is het net, zoals bij veel garages, de APK keuring gratis als u deze laat uitvoeren met de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Bij Garage van der Wind werken vijf gediplomeerde APK-keurmeesters. Wanneer u tijdens het rijden iets merkt, waardoor uw auto niet goed rijdt, is het verstandig om dat na te laten kijken in de garage om extra onkosten of ongelukken te voorkomen.

Mogelijkheden bij Garage van der Wind

U kunt bij de garage naast het onderhoud ook een nieuwe auto kopen. Dat geldt voor alle merken auto’s. Ook kunt er gebruikte auto’s aanschaffen net als brom-mobielen en leaseoplossingen. Wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, is het belangrijk dat de airco, olie, ontsteking, remmen en dergelijke allemaal aan een grondige inspectie worden onderworpen. U wilt ten slotte veilig op de weg kunnen rijden.

In de werkplaats bij Garage van der Wind

U kunt uw auto met het volste vertrouwen overdragen aan de monteurs die in de werkplaats bij Garage van der Wind werken. De meeste monteurs die er werkzaam zijn, zijn 1e monteurs. Er zijn meerdere APK-keurmeesters en diagnosespecialisten. Bij een storing tijdens het rijden, is het verstandig om snel naar de garage te gaan en de monteurs laten beoordelen wat er aan de hand is. Moet uw auto direct gerepareerd worden of is het slechts een kleinigheidje? Wacht nooit te lang, omdat het u anders onnodig geld kan kosten.

https://www.garagevanderwind.nl