Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Een nieuwe of gereviseerde server samenstellen

Wil je zelf een server samenstellen? Dat kan bij ServerZaak! Je kiest uit diverse nieuwe en gereviseerde servers, waarvan je zelf het geheugen, de processor, de harddisk en de voeding configureert. Hierdoor wordt het eenvoudig om een server te bestellen die aan al je wensen voldoet. Ook voor randapparatuur zit je bij deze specialist goed. Zo bestel je alles omtrent je servers op één plek en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk.

Keuze uit diverse servers en onderdelen van bekende merken

Wat voor server wil je samenstellen? Ga je voor een gloednieuw model met de allernieuwste technologie? Of bespaar je liever wat geld door voor een gereviseerd, maar minstens net zo degelijk model te gaan? In beide gevallen slaag je zeker bij ServerZaak. Deze expert heeft een ontzettend uitgebreid assortiment waarin je enkel onderdelen en servers van gerenommeerde merken terugvindt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan HP, Dell, Seagate en Western Digital. Hierdoor weet je zeker dat jouw server van de beste kwaliteit is en dat deze nog jaren meegaat.

Bestel ook meteen de benodigde randapparatuur

Naast dat je een server kunt samenstellen bij deze specialist, is het ook mogelijk om allerlei onderdelen en andere zaken te bestellen. Denk daarbij aan monitoren, routers en tapedrives, maar ook aan switches, server racks en ethernet controllers. Dankzij de overzichtelijke categorieën in de webshop vind je eenvoudig wat je zoekt. Zo kun je sorteren op prijs, fabrikant en conditie. Op die manier wordt het eenvoudig om een apparaat of onderdeel te vinden dat aan al jouw wensen voldoet.

Schakel de hulp in van deze specialist

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van je server? Dan staan de specialisten van ServerZaak graag voor je klaar. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken en vraag hen waar nodig om advies. Ze beantwoorden je vragen graag, zodat je precies weet waar je op moet letten bij het maken van je keuze. Ook wanneer je al precies weet wat je wilt, zit je bij deze expert goed. Dan plaats je je bestelling in een paar muisklikken online.