Multiresource
Image default
Eten en drinken

Een succesvolle barbecue dankzij de catering van dit bedrijf nabij Gemert

Wat is een barbecue zonder een goed stuk vlees? Het is een absolute must wanneer u binnenkort een barbecue gaat organiseren. Zo voorziet u al uw gasten van heerlijke gerechten om van te smullen! Gelukkig hebben ze bij Slager Vogels in Elsendorp, nabij Gemert, een volledig assortiment aan barbecuevlees om de catering van uw barbecue tot een groot succes te maken. Kies bij hen een heerlijke en compleet verzorgde barbecue of stel uw eigen mix samen. Op die manier haalt u precies de ingrediënten in huis voor een complete barbecue.

Een uitgebreid en gevarieerd aanbod met vleeswaren

Spiezen, burgers, steaks, worstjes en special cuts: stuk voor stuk vleeswaren die niet te missen zijn tijdens uw barbecue. Gelukkig verzorgt Slagerij Vogels nabij Gemert de volledige catering tijdens uw barbecue in de regio. Wist u bijvoorbeeld dat ze ook complete barbecuemenu’s voor 4-30 personen of 30+ personen verzorgen? Zij weet u zeker dat u voldoende vleeswaren heeft voor uw barbecue, zelfs als u met een flinke groep bent. Dan hoeft u niet zelf langs de supermarkt om daar vlees te halen, maar krijgt u een zorgvuldig samengesteld pakket met écht kwaliteitsvlees. Mals, smaakvol en verfijnd: dat is namelijk precies het vlees dat u bij deze slagerij koopt. Bovendien profiteert u van een eerlijke prijs. Zij bieden de beste kwaliteit vlees voor een eerlijke prijs voor de boer aan jou! Daarnaast heeft Slagerij Vogels het slachten en verdere productie in eigen beheer. Hierdoor hebben zij een eigen gecertificeerde E.E.G. (Europese Economische Gemeenschap) slacht-/uitsnijruimte waarbij ze wekelijks hun vlees slachten.

Bestel uw kwaliteitsvlees of ga langs

De smaak van eersteklas vlees herkent u onmiddellijk en daarom gaan veel mensen voor de catering van hun barbecue naar Slager Vogels, vlakbij Gemert. Bekijk het uitgebreide aanbod met barbecueproducten eenvoudig online en check gelijk of ze ook bij u bezorgen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om even zelf binnen te stappen.

https://slagervogels.nl/