Multiresource
Image default
Bedrijven

Een tuinhuis als container, lees de voordelen

Tuinhuis container, voor alle soorten opslag.

Een tuinhuis container is de kleinste container in omloop. Deze tuinhuis container  is de kleinere variant van de verrijdbare bar. De tuinhuis container heeft de volgende afmetingen: lengte 1,5 m,

Breedte 2,2 m en de hoogte is 2,59 m. Dit is een stuk groter dan het gemiddelde tuinhuis. Een tuinhuis container kan voor veel doeleinden worden ingezet, te denken valt aan:  opslag van tuinspullen, opslag van grasmaaiers, opslag van uw auto of andere voertuigen maar ook de opslag van bijvoorbeeld overige spullen als pallets. Maar hoeveel pallets passen er dan in een 20ft container? Er passen ongeveer 20 tot 21 pallets in een 20ft container. Dit zijn meer pallets dan in welke container dan ook passen. De tuinhuis container kan op meerdere manieren worden ingedeeld, er kunnen op meerdere plekken stellingen geplaatst worden. Ook kunnen er op zowel de lange als de korte zijde ingangen in de container worden gemonteerd. Dit kunnen enkele of dubbele ingangen zijn. Dubbele ingangen zijn natuurlijk erg handig als u een grasmaaier wilt stallen in de tuinhuis container.

Waar wordt de tuinhuis container allemaal voor gebruikt?

De tuinhuis container wordt gebruikt in het verschepen van vele soorten materialen, van Ipads tot fietsen en van plastic flessen tot tv’s. tuinhuis containers worden vaak gebruikt in de tuinbouw omdat het erg kleine containers zijn. Misschien vraagt u zich wel af “een tuinhuis container hoeveel m3 kan daarin”. Het antwoord op uw vraag is 25 m3.  Dit is een zeer groot volume, hierin kan veel materiaal worden opgeslagen. Buiten de tuinbouw wordt de tuinhuis container ook bij bedrijven geplaatst als opslaglocatie. De container krijgt een gehele make-over zodat het een mooie opslag kan zijn voor in het bedrijf. Zoals eerder vermeld kan de klant de container zelf samenstellen. Van raam tot deur en de kleur kunnen allemaal door de klant samengesteld worden. Ook kan de container worden gebruikt voor andere doeleinden zoals het maken van werkplekken tot het gebruik op bouwplaatsen. Ze zijn bestendig tegen vrijwel alle weersomstandigheden. De tuinhuis container is hierdoor een perfecte optie om uw spullen in op te slaan; ze zullen altijd veilig, schoon en droog in de tuinhuis container blijven.  

Verrijdbare bar nodig? Neem contact op

Voor uw nieuwe opslaglocatie in de tuin, het vervangen van die verrijdbare bar of het realiseren van een terras bij de verbouwing: Zelfbouwcontainer biedt u de oplossing. Mail nu naar info@zelfbouwcontainer.nl en vraag een offerte aan. U kunt ook bellen naar 085-0685590 of 010-5220544 voor antwoorden op al uw vragen. Wij helpen u graag verder bij het bestellen van uw ideale verrijdbare bar, het maakt niet uit of u de bar wilt kopen of huren. Als u interesse heeft in een van onze andere opslag units op www.zelfbouwcontainer.nl horen wij dat ook graag. Zelfbouwcontainer.nl staat namelijk bekend om haar lage prijzen en uitermate goede service.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/p/demontabele-bar-container/