Multiresource
Image default
Gezondheid

Een uitstekende zorgverzekering die echt bij u past

Als u kiest voor de Salland tandartsverzekering staan de volgende mogelijkheden tot uw beschikking: TandExtra, TandPlus en TandTop. Het zijn alle drie prima tandartsverzekeringen met goede dekking en ruime vergoedingen. Ze verschillen onderling in vergoedingsbedrag en -percentage en als gevolg daarvan de premie per maand. Als u onze website bezoekt en klikt op het rode balkje met ‘bereken premie’ komt u er snel achter welke optie het beste bij u past.

Een goede tandartsverzekering is sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Heeft u over het algemeen een gezond gebit en weinig gebitsproblemen? TandExtra is dan een goede keuze. Wilt u er verzekerd van zijn dat u ook een vergoeding krijgt bij onverwachte situaties als spoedeisende tandzorg in het buitenland, dan is TandPlus van harte aan te bevelen. Het voordeel van TandTop is dat u voor alle overige behandelingen 75% tot maximaal €1000 per kalenderjaar vergoed krijgt. Voor zowel de Extra als Plus en Top geldt dat de periodieke controle voor 100% gedekt is.

Korting via een collectief

Bij Salland kunt u gebruikmaken van een collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. We lichten graag toe wat deze korting inhoudt. Er zijn veel regionale bedrijven en verenigingen die afspraken hebben gemaakt met Salland Zorgverzekeringen. Deze afspraken gelden voor iedere afzonderlijke werknemer en ieder verenigingslid. Het belangrijkste voordeel is een aantrekkelijke korting op de maandelijkse premie voor de aanvullende verzekering. Maar er zijn meer pluspunten zoals korting op specifieke diensten en producten. Heeft u meeverzekerde gezinsleden? Ook zij kunnen rekenen op de collectiviteitskorting. En dan biedt Salland in bepaalde gevallen ook extra’s zoals vergoeding van de griepprik. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? U kunt ons alle werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur bellen op (0570) 68 74 84. We zijn op zaterdagen op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur. Stuurt u liever een e-mail? Geen probleem. Wij staan voor u klaar.

https://www.salland.nl/