Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een unieke en bijzondere werkplek in Amsterdam. Lees verder.

Bent u op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? c-Bèta biedt zowel unieke evenementenlocatie al bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park.  Deze locatie is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van  presentaties en workshops.  Ook heeft u de mogelijkheid uit kassen als unieke evenementenlocatie. Onze grootste kas heeft plek voor 50 en is voorzien van een bar. Dit maakt het een geschikte plek voor het serveren van een borrel of lunch.  Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan.

Evenementenlocaties in Hoofddorp

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor snelle internetverbinding, unieke locatie en kopje koffies zorgen wij. Dit beïnvloedt het creatieve brein van de medewerkers positief. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij  bieden werkplekken aan die zorgen voor inspiratie en frisse ideeën. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen.  Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. U gaat werken in een van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair een belangrijke rol speelt.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Het nieuwe werken faciliteert een mobiele levensstijl. Zo verlengen we de levensduur van producten. Hierdoor is deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie.  Een flexibele werkplek zorgt ervoor dat uw ambities naar een hoger niveau getild worden. De plekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. U kunt dan ook gebruik maken van een handige app, waarbij je gemakkelijk informatie kan uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

 

Bent u nou opzoek naar een werkplek of naar een plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/