Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Eenvoudig deals sluiten met behulp van Virtual Vaults!

De meeste bedrijven in ons land richten zich op het produceren van producten of het verlenen van diensten. Doel is natuurlijk om jaar in jaar uit te groeien. In de beginjaren is er nog veel ruimte tot het plafond bereikt is, maar deze ruimte wordt waarschijnlijk steeds kleiner. Zit je met jouw bedrijf tegen het plafond? Dan zoek je mogelijk naar oplossingen om toch door te blijven groeien. Eén van de mogelijkheden die je in dat geval hebt is het overnemen van een bedrijf in dezelfde branche. Jouw onderneming wordt hierdoor groter en bovendien ontstaan er zo meer groeimogelijkheden. Maar er komt behoorlijk wat kijken bij het sluiten van een deal. Staan er in de toekomst nog meer overnames gepland? Dan wil je natuurlijk dat dit zo makkelijk en snel mogelijk verloopt. Virtual Vaults kan jou hierbij van dienst zijn!

Minder tijd kwijt aan data, meer tijd voor deals

Bij het overnemen van een onderneming komt behoorlijk wat werk kijken. Allereerst moet er natuurlijk een deal gesloten worden waar beide partijen zich in kunnen vinden. Daarnaast moet er allerlei data overgezet worden zodra het op een overname aankomt. Het overzetten van deze data is niet bepaald makkelijk. Daarbij komt dat het een tijdrovende klus is. Dit is niet het geval wanneer je Virtual Vaults gebruikt voor het overzetten van data. Je bespaart zodoende behoorlijk wat tijd. En de extra tijd die je overhoudt, kun je mooi gebruiken om meer aandacht te besteden aan een deal. Zo slaag je er vast en zeker in om het onderste uit de kan te halen!

Speciale dataroom voor M&A

Indien jouw bedrijf zich bezighoudt met overnames, komt de term M&A jou ongetwijfeld niet onbekend voor. Deze term staat voor ‘mergers & acquisitions’. Dit houdt in dat je bedrijven of delen ervan samenvoegt tot één geheel. Voornaamste doel hiervan is het sneller laten groeien van een bedrijf. Indien er sprake is van een overname door jouw onderneming, moet je natuurlijk ook de beschikking krijgen over de benodigde data. De kans is groot dat deze data allemaal digitaal staat. Het overzetten hiervan brengt een risico met zich mee. De data kan namelijk in verkeerde handen belanden. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. In dat geval kun je bij Virtual Vaults kiezen voor een dataroom M&A. Hiermee wordt het een stuk sneller en slimmer om fusies  en overnames tot een goed einde te brengen.

Dataroom voor vastgoedhandelaren

Zit je in het vastgoed? Dan krijg je vaak te maken met overnames. De kans is namelijk groot dat je geregeld een pand verkoopt en er zo nu en dan ook één of meerdere van de hand doet. Dit doe je natuurlijk niet zonder je goed te oriënteren. Zo ga je vast en zeker op zoek naar koop- en/of verkoopinformatie. Om dit makkelijk te kunnen analyseren is het handig dat deze informatie op een centrale plek staat. Dit kun je realiseren met een fysieke dataroom van Virtual Vaults. Dit is zo’n centrale omgeving die je helpt om de informatie nog beter te structureren en analyseren. De informatie in zo’n fysieke dataroom kun je makkelijk delen, bijvoorbeeld met collega’s. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om de informatie met anderen uit te wisselen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gebruiksvriendelijkheid. De fysieke datarooms van Virtual Vaults zijn namelijk ontzettend eenvoudig in gebruik.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl