Multiresource
Image default
Zakelijke dienstverlening

Emmer met deksel 20 liter

De Stichting Visvrienden organiseert binnenkort haar 10 jarig jubileum. Als aardigheid wil het bestuur van de stichting aan al haar leden die de festiviteiten komen bezoeken tijdens het jubileum een handig cadeau geven. Als dank voor het lid zijn, het meedenken en het inbrengen van ideeën in al die jaren. De penningmeester, die een budget heeft gekregen van maximaal 6 euro per persoon, heeft geopperd om een emmer met deksel 20 liter te geven. Hier zullen de leden heel erg blij mee zijn, echt een zeer bruikbare gadget.

Food en non-food

De woningbouwvereniging Samen Sterk is bijna klaar met het renoveren van de nieuwe wijk Blik op oneindig. Om alle inwoners te bedanken voor hun medewerking en geduld heeft Samen Sterk besloten om de hoofdbewoners allemaal een emmer met deksel 20 liter te bezorgen. Gevuld met tuinaarde, kunnen de bewoners van de net gerenoveerde huizen de tuinen weer mooi en netjes maken. De woningbouwvereniging heeft ze aangekocht bij verpakkingswebwinkel.nl, een gespecialiseerde webwinkel waar ook bedrukte emmers met deksel 20 liter met korting bij grotere aantallen online kunnen worden besteld.

Ook voor jou een emmer met deksel 20 liter

Een groot voordeel bij verpakkingswebwinkel.nl is ook, dat je er ook maar één gewoon kunt bestellen! Je hoeft dus niet per se 25 of 100 stuks of zelfs meer items te kopen. Handig als je voor het speelgoed van je zoontje (met al zijn autootjes) en fijne opbergemmer van 20 liter met een goede deksel zoekt. Het is namelijk een sterke en solide emmer die goed afsluitbaar is met een handige sluitclip.