Multiresource
Image default
Bedrijven

Ervaar Curaçao!

Curaçao is een prachtige vakantie bestemming, maar helaas zijn vele van ons er nog nooit geweest. De meeste mensen schrikken van de reistijd of beseffen zich helemaal niet wat curaçao te bieden heeft. Dat is jammer, aangezien curaçao een erg bijzondere plek is. Hier lees je waarom.

Willemstad en nationale parken

De hoofdstad Willemstad is een prachtige plaats om heen te gaan. Het centrum staat zelfs op de werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets zo! Veel bezoekers vinden het lijken op Amsterdam, maar dan in een Caribisch gebied. Dit Caribische gebied maakt het ook mogelijk voor alle beroemde nationale parken om te blijven bestaan. De parken zijn zowel bovengronds te bezichtigen, maar vergeet niet de onderwater activiteiten. Snorkelen en duiken zijn daarom ook erg populaire activiteiten in dit gebied.

Stranden

Het eiland heeft veel omringende eilanden die ook zeker de moeite waard zijn. Wist je dat curaçao meer dan 35 mooie stranden heeft? Een paar van deze stranden zijn Cas Abou Beach en Klein Curaçao. Het kleine deel is het populairste van allemaal. Als je foto’s bekijkt van het strand zul je het ongetwijfeld niet vreemd vinden dat curacao trips zo populair zijn. Klein curacao trips zijn eenvoudig te boeken en worden je waarschijnlijk bij het hotel al aangeboden. Alle stranden hebben betoverend wit zand en een bezoekje zal ongetwijfeld veranderen in een herinnering.

Eten en drinken

Voor het eten hoef je ook zeker niet thuis te blijven. In Curaçao kun je terecht voor heerlijke traditionele ontbijt-, lunch- en dinergerechten. Proef de cultuur en geniet van alles wat het eiland je te bieden heeft.

https://curacao-trips.com/