Multiresource
Image default
Bedrijven

Filament prijzen blijven dalen!

Terwijl 3D-printen vroeger een activiteit was voor welgestelde mensen, is het een toegankelijke technologie geworden voor hobbyisten, leraren op school en zelfs kleine bedrijven. De prijs van een 3D printer is nu concurrerend met de kosten van een laptop. Met het stijgende aantal 3d printer gebruikers in de wereld is er een resulterende stijging in de vraag naar filament – het plastic dat gebruikt wordt door een 3d printer. Fabrikanten van filamenten zijn nu in staat om goedkopere en kwalitatief betere filamenten te maken door over te schakelen op meer geautomatiseerde processen, waaronder het recyclen van materialen die in alledaagse producten worden gebruikt.

U hebt besloten om te beginnen met 3D-printen, en een bouwpakket was de beste optie voor u. Maar nu heeft u een ander probleem. Welk 3d printer filament moet u kopen? Gelukkig heeft de prijs van 3d printer filament door de tijd heen geschommeld. De grafiek hieronder laat zien hoe de prijs per kilo in de loop der tijd is gedaald. Wij verwachten dat deze trend zich zal voortzetten en daarom worden al onze 3D printer filamenten aangeboden tegen ongelooflijke prijzen! Deze prijzen zullen echter niet blijven, dus haal het vandaag nog in huis!

Onze 3d printer filament is gemaakt volgens de hoogste normen en alleen getest op kwaliteit. Al onze standaarden zijn tot stand gekomen door jaren van vallen en opstaan met de beste 3d printers op de markt. We kopen de beste grondstoffen op de markt en we zorgen ervoor dat we aandacht besteden aan elk detail om een filament te maken dat langer meegaat en makkelijk te printen is.

De prijs van PLA filament is de laatste jaren gedaald. Dit kan worden toegeschreven aan verschillende factoren, waaronder hoe gemakkelijk het te maken is en dat meer mensen het gebruiken. Het ziet ernaar uit dat deze trends zich in de toekomst zullen voortzetten

Sinds de opkomst van 3D-printen zijn de kosten van 3D-printer filamenten drastisch verbeterd. Een paar jaar geleden klaagden veel mensen dat de prijs waartegen filament werd verkocht te hoog was. Vandaag is dit echter helemaal niet meer het geval. De prijzen voor PLA filamenten zijn nu lager dan ooit tevoren!

 

https://3dprinters-store.com/