Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Ga voor het comfort van een gsm-schuifpoortopener

Heeft u een schuifpoort op uw woonerf of kantoorgrond staan? Dan heeft u wellicht al eens gehoord van een gsm-schuifpoortopener. Deze opener is een comfortabele oplossing voor iedereen die er klaar mee is om telkens naar de schuifpoort te lopen wanneer deze geopend moet worden. Bij AGOS Toegangsautomatisering kunt u in de webshop verschillende schuifpoortopeners kopen die u met een gsm kunt besturen. Er zijn verschillende schuifpoortopeners te koop. Deze kiest u op basis van het gewicht van uw schuifpoort. Voortaan is naar buiten lopen om de schuifpoort te openen verleden tijd en hoeft u geen enorm gewicht aan de kant te schuiven!

Hoe werkt een gsm-schuifpoortopener?

Een gsm-schuifpoortopener is heel makkelijk in gebruik. Zodra u deze op uw adres ontvangt, kunt u de schuifpoortopener installeren op uw schuifpoort. Zorg ervoor dat deze verbonden is met uw wifi. Vervolgens installeert u de benodigde applicatie op uw mobiele telefoon, welke verbonden moet zijn met dezelfde wifiverbinding als de schuifpoort. Nu kunt u iedere keer dat u met uw eigen auto het terrein op of af wilt of als er een bezoeker voor de poort staat, deze openen via de applicatie op uw smartphone. Heeft u liever een andere oplossing van het openen van de schuifpoort of heeft u een schuifhek en wilt u deze gemakkelijker kunnen openen? Bekijk dan de diverse oplossingen die er in deze webshop aanwezig zijn.

Bestel een schuifpoortopener voor uw schuifpoort

Ga naar de webshop van AGOS Toegangsautomatisering en bestel de gsm-schuifpoortopener die past bij uw schuifpoort. Heeft u vragen over deze schuifpoortopener of een van de andere oplossingen in toegangsautomatisering? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij beantwoorden namelijk met genoegen al uw vragen en geven indien gewenst passend advies, zodat u voortaan uw schuifpoort gemakkelijk opent vanuit de auto of uw pand!

https://www.schuifpoortopeners.nl/