Multiresource
Image default
Bedrijven

Gebruik de praktische tools uit het gratis e-book van Lotte Gras

Meer rust in uw hoofd met gratis e-book

Bent u klaar met uw dagelijkse innerlijke strijd? Lotte Gras is een bekende coach uit Delft die u kan helpen om op een andere manier te gaan denken. Zij ondersteunt u om de strijd aan te gaan met datgene waar u tegenaan loopt. Zo kan het zijn dat u moeite heeft om uzelf op de eerste plek te zetten, dat u teveel in uw hoofd leeft of emoties niet onder controle kunt houden. Probeer haar gratis e-book uit, waarin zij u tips geeft om weer thuis te komen bij uzelf.

Kosteloos elektronisch handboek van Lotte Gras

Als het soms een chaos in uw hoofd is, dan kunt u met Lottes e-book Uit je hoofd, in je lichaam meer rust ervaren. Hierdoor wordt het eenvoudiger om de gedachten die voor chaos zorgen los te laten. U leert weer om meer van uzelf te houden en uzelf te accepteren. Het is belangrijk om dichter bij uzelf te komen, dat maakt dat u beter weet wat u wilt en gemakkelijker keuzes kunt maken. Veel mensen zijn door hun innerlijke strijd het plezier in het leven verloren. Lotte Gras biedt hier een uitweg uit.

NLP coach: nieuwe patronen aanleren

Soms raakt u steeds verder weg van uw ideeën en plannen en bent u bovendien uw eigen grenzen kwijt. Met gecertificeerd NLP coach Lotte Gras krijgt u inzichten en handvaten om een andere weg in te slaan. Zij helpt u om patronen die ervoor zorgen dat u vastloopt te doorbreken. Bij Lotte krijgt u in een veilige omgeving de tijd en ruimte om uw verhaal te doen. Zij leert u om met negatieve emoties om te gaan en om de verbinding met uw lichaam centraal te stellen.

Met de hulp van deze persoonlijke coach leert u om even stil te staan bij uzelf. Alleen dan kunt u stappen zetten en slaagt u erin een beweging te maken richting de doelen die u zichzelf stelt. Maak een afspraak met Lotte voor een training of lees haar gratis e-book!

https://www.lottegras.com/