Multiresource
Image default
Bedrijven

Gebruik maken van ADODAK

Het aanbrengen van dakbedekking op platte daken

Voor het aanbrengen van dakbedekking op platte daken en singels bij hellende daken, moet u van een gespecialiseerd bedrijf gebruik maken. Het lijkt allemaal zo simpel om een plat dak te voorzien van een kunststof dakbedekking, maar niets is minder waar. Het aanleggen van een goed plat dak of een hellend dak te voorzien van singels is niet eenvoudig. Voor het leggen van een plat dak moet u gebruik maken van een gerenommeerd bedrijf. Wanneer u in de omgeving van Waalwijk woont, dan zult u zeker uitkomen bij ADODAK.

Gebruik maken van ADODAK

Wanneer u gebruik maakt van ADODAK, dan weet u zeker dat u een erkend dakdekkers bedrijf heeft. Ze hebben al meer dan 15 jaar ervaring voor het aanleggen van platte daken. Ook het herstellen van een bestaand dak is voor deze firma geen probleem. Voordat ze aan het werk kunnen gaan, zullen ze u eerst een duidelijk advies geven en een goede offerte voor u maken. Het dakdekkersteam zal aan u doorgeven wat het beste materiaal is voor uw dak. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een woonhuis, schuur of het dak van een kantoorpand.

Een lekkage op een plat dak

Als u een lekkage op uw plat dak heeft, dan kunt u proberen dat eerst zelf te repareren. Daarvoor moet u wel de juiste plaats vinden waar de lekkage is ontstaan. Vooral bij een plat dak is dat vaak moeilijk te achterhalen. Wanneer u het niet kunt vinden, kunt alsnog ADODAK benaderen. Zij komen langs en zullen eerst het dak inspecteren. Ook zij zullen eerst kijken of de plaats van de lekkage te achterhalen is. Wanneer zij het ook niet kunnen vinden, zullen ze u aanraden om er een nieuwe dakbedekking op te laten leggen.

Het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking

Wanneer u besloten heeft dat u er een nieuwe dakbedekking op wilt laten aanbrengen, moet u zich eerst goed laten voorlichten door de medewerker van ADODAK. De dakbedekking Waalwijk die erop moet worden aangebracht moet voldoen aan de verwachtingen. De dakbedekking Waalwijk kan bestaan uit bitumen, EPDM of kunststof. Kunststof is het duurst, maar gaat wel het langste mee. Laat u uw platte dak bedekken door ADODAK, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. U krijgt een goede prijs- kwaliteitsverhouding en 10 jaar garantie op het werk van ADODAK.

https://www.adodak.nl/