Multiresource
Image default
Bedrijven

Geniet van een heerlijke lunch in De Bilt

Geniet van een heerlijke lunch in De Bilt

Op zoek naar een restaurant in De Bilt waar u van een heerlijke lunch kunt genieten? Een sfeervol restaurant op een bijzondere locatie, dat een gevarieerde lunchkaart presenteert? Maak dan een reservering bij Restaurant De Witte Zwaan. We hebben op het menu heerlijke gerechten uit de Franse keuken staan, met een originele, moderne draai. Waar u van kunt genieten in ons mooie restaurant, maar ook in onze gezellige tuin.

Voor ons restaurant De Bilt bezoeken

Er zijn genoeg mensen die speciaal voor onze lunch De Bilt aandoen. Ze weten dat ze bij ons kwaliteit geserveerd krijgen. Chef Timo Agterberg, die het vak al jong met de paplepel kreeg ingegoten, kent de moderne Franse keuken als geen ander. Hij is ook niet bang om traditionele, Franse gerechten met een andere insteek te bereiden. Dit altijd tot volle tevredenheid van onze gasten.

De moderne Franse lunch in De Bilt

We vinden het belangrijk om onze gasten iets unieks te bieden, waar ze in alle rust van kunnen genieten. Voor ons restaurant De Bilt bezoeken, om zo kennis te maken met onze menukaart, is dan ook een goede keuze. We zijn gevestigd in het hart van dit mooie dorp. Bij het bereiden van onze gerechten gebruiken we verse, lokale producten, die vol van smaak zijn.

Reserveren bij Restaurant De Zwaan

Komt u ook voor een heerlijke lunch De Bilt bezoeken? Neem gewoon even contact met ons op om een reservering te maken. Agterberg en zijn enthousiaste, jonge team staan klaar om u een onvergetelijke lunch te laten beleven. U kunt ook eenvoudig reserveren via deze website. Kies een datum en een tijd en wij zorgen ervoor dat uw tafel voor u klaarstaat!

https://witte-zwaan.nl/lunch-de-bilt/