Multiresource
Image default
Zorg

Gezond en safe werken: Incura maakt het mogelijk!

Het Incura-team vindt het van het allergrootste belang dat zorgprofessionals als jij goed in hun vel zitten. Anderen bijstaan op fysiek en / of mentaal vlak vraagt veel energie en toewijding. Om ervoor te zorgen dat die vitaliteit en dat enthousiasme jaar in jaar uit op peil blijven, is het zaak de administratie rondom de daadwerkelijke zorghandelingen beperkt en overzichtelijk te houden. Dat is precies wat Incura doet met haar moderne, online software. Het Incura programma bevat:

Je kunt inloggen vanachter je pc, laptop, tablet én smartphone. De verschillende tools zijn multidisciplinair opgebouwd. Incura wordt al volop gebruikt door fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten, GGZ-medewerkers en oefentherapeuten.

Mogelijkheden Incura

Incura blijkt ook uitermate geschikt voor praktijken van meerdere disciplines. Je collega’s en jij kunnen onder meer de opmaak en de zichtbaarheid van functionaliteiten aan persoonlijke wensen aanpassen. Zo is het mogelijk een zorg-pad op te stellen en daarvoor een eigen sjabloon aan te maken. Je kunt ook kiezen voor een van de standaard sjablonen binnen Incura en die inrichten aan de hand van jouw eigen voorkeuren. Onderling zijn koppelingen te maken, wat handig is als een patiënt zowel bij jou als bij een collega in een traject zit. Email is geïntegreerd, net als het landelijk elektronisch patiëntendossier en VECOZO.

VECOZO

Bij VECOZO staan we even stil. Dit overkoepelende communicatiepunt voor de zorg biedt een veilige en hoogwaardige omgeving waar zorgverleners onderling informatie uitwisselen. VECOZO is in 2002 opgericht met als doel het administratieve gedeelte van de zorg overzichtelijker en beter beheersbaar te maken én de kosten te reduceren. Aangezien het om privacygevoelige gegevens gaat, staat informatiebeveiliging bovenaan op de prioriteitenlijst van VECOZO. Er wordt in ieder geval voldaan aan:

  • NEN 7510;
  • WebTrust;
  • de vigerende wetgeving.

Ieder jaar worden de veiligheidsmaatregelen die VECOZO hanteert door externe partijen beoordeeld. Die audits leiden tot diverse rapportages. Meer hierover vind je op de website www.vecozo.nl.