Multiresource
Image default
Bedrijven

Hoe kan ik een kalender drukken?

Een kalender voor op het werk of op de wc thuis is ondanks de technologische veranderingen nog steeds veel te zien. Een kalender zorgt ervoor dat u goed dingen kan onthouden, en het zorgt ervoor dat u een goed overzicht heeft voor de komende weken, maanden en jaar. Nu is het ook mogelijk om, naast de standaard kalender, een eigen kalender maken met een logo, merknaam of eigen foto’s. Verder in dit artikel leest u wat u allemaal moet weten over het zelf maken van een kalender, en hoe u een kalender kan drukken met een foto.

Kalenders maken

U hoeft niet perse kalenders te kopen in de winkel om deze op te hangen of neer te zetten thuis. Er is de mogelijkheid om vanaf uw computer een mooie kalender te maken. Dit kunt u doen via Microsoft Word, daar zijn verschillende templates te vinden waar misschien wel iets tussen zit voor u. Deze kalenders kunt u ook makkelijk aanpassen en personaliseren. Verder zijn er ook online programma’s om mooie kalenders te maken. Het enige wat u nog wel nodig heeft is een printer om de kalender af te drukken. Heeft u dit niet, dan kunt u dit ook doen bij verschillende online partijen of winkels.

Kalenders bestellen

U kunt er voor kiezen om een kalender te bestellen bij de standaard partijen. Tevens kunt u er voor kiezen om naar de winkel te gaan, bijvoorbeeld Bruna, om een mooie kalender te bestellen. Dit is een stuk gemakkelijker dan zelf maken, en er is genoeg keuze om aan uw smaak te voldoen. Wel is het moeilijk om deze kalenders persoonlijk te maken.

Kalenders zelf maken & bestellen

Er zijn ook partijen, zoals kalenderbestellen.nl, die aanbieden om kalenders voor uw wensen te maken en af te leveren. Deze kalenders kunt u zelf samenstellen, en zo dus een logo of een foto laten drukken op de kalender. Tevens is er de mogelijkheid om een fotokalender te laten maken met persoonlijke foto’s. Deze dienst is niet al te duur en u kunt in grote aantallen kalenders kopen. Dit kan dus ook een ideaal geschenk zijn aan een vriend of vriendin, kennis, familie of collega. Als u dit wilt gaan doen, dan is het wel belangrijk om een proefdruk te vragen van de gecreëerde kalender. Een proefdruk laat u zien hoe de kalender eruit gaat zien, en dit kan dus ideaal zijn als u meerdere kalenders in één keer gaat bestellen. Houdt er ook rekening mee dat zelf ontworpen kalenders waarschijnlijk niet te retourneren zijn. Een partij heeft niks meer aan die kalender, en zal alleen geld teruggeven als er iets niet goed is gegaan.