Multiresource
Image default
Bedrijven

Implantaten voor je gebit – TTL Appelhof

Implantaten voor uw gebit door TTL Appelhof

Tandheelkundige implantaten worden vandaag de dag steeds vaker toegepast tijdens en behandeling door de specialist. Deze implantaten zijn ontworpen om eruit te zien, te voelen en te functioneren als uw natuurlijke tanden. Daarnaast geven implantaten u als patiënt het vertrouwen om te glimlachen. Ook kan het eten beter met implantaten gebit gaan en u kunt deelnemen aan sociale activiteiten, zonder u zorgen te hoeven maken over hoe u er op een belangrijke dag uit ziet of dat uw kunstgebit eruit zal vallen.

Implantaten voor uw gebit zijn langdurig en betrouwbaar

Kiest u voor implantaten gebit van de specialist, dan bent u er zeker van dat deze met het juiste onderhoud en de juiste zorg net zo lang mee kunnen gaan als behandelingen op uw eigen tanden. Ook heeft deze behandeling een hoog slagingspercentage, wat betekent dat u zeker kunt zijn van een prachtig resultaat.

Een implantaat wordt netjes verankerd in uw kaakbot

In tegenstelling tot een kunstgebit, wordt een implantaat netjes verankerd in uw kaakbot. Dit betekent dat het kaakbot netjes blijft behouden en de botresorptie aanzienlijk wordt verminderd. Hierdoor kunt u niet alleen beter spreken, maar ook beter op voedsel kauwen. Al met al meer dan genoeg voordelen om te kiezen voor een implantaat.

Ook voor tanden bleken of een snurkbeugel op maat

Wellicht is het zetten van implantaten niet de beste soort behandeling voor uw gebit. Wellicht heeft u te maken met andere problemen of u wilt simpelweg heldere tanden. In dat geval kan ook een behandeling tanden bleken of een snurkbeugel op maat een goede uitkomst bieden. Kom gerust eens een keer langs in de kliniek van TTL Appelhof en laat u vrijblijvend informeren of alle mogelijkheden die er zoal zijn.

http://www.ttl-appelhof.nl/