Multiresource
Image default
Bedrijven

In de meubelspuiterij Deventer zijn uw meubels altijd in goede handen

In de meubelspuiterij Deventer zijn uw meubels altijd in goede handen

Als u ervoor kiest dat u bepaalde meubels wilt laten spuiten in een andere kleur, bent u er natuurlijk wel graag zeker van dat u dit door een specialist laat doen. Alleen dan kunt u vertrouwen op een strak en een fantastisch resultaat. In de meubelspuiterij Deventer zijn uw meubels altijd in goede handen en wordt er uiterst nauwkeurig te werk gegaan.

Alle transportmiddelen heeft de meubelspuiterij in eigen beheer

Alle transportmiddelen heeft de meubelspuiterij in eigen beheer. Dit betekent dat het meubelstuk dat voorzien moet worden van een nieuwe kleur, veilig van A naar B voor u wordt vervoerd. Ook wordt het meubelstuk zowel opgehaald bij u op de locatie als geleverd nadat het gespoten is. Voor zowel spuitwerk voor industrieel spuitwerk of meubels staat het team van de meubelspuiterij graag voor u klaar.

U bent altijd aan het juiste adres voor het hoogglans spuiten van meubels en interieurs

U bent gelukkig bij de meubelspuiterij altijd aan het juiste adres voor het hoogglans spuiten van zowel losse meubels als complete interieurs. Hierdoor kan vrijwel ieder type materiaal worden voorzien van een nieuwe kleur. Denk hierbij aan materialen zoals kunststof, hout, staal, meubelplaten en aluminium. Omdat ieder type materiaal weer een ander type behandeling nodig heeft voor het behalen van het beste resultaat, is het slim om deze klus over te laten aan een echte specialist

Meer weten? Laat u vrijblijvend informeren door Bart Dijkhof

Graag meer weten? Laat u vrijblijvend informeren door Bart Dijkhof. Er wordt altijd erg graag met u meegedacht en u kunt altijd vertrouwen op advies op maat voor het meubilair dat u graag wilt laten spuiten door de meubelspuiterij.

https://www.bartdijkhof.nl/