Multiresource
Image default
Bedrijven

Is je Telfort abonnement verlengen interessant of niet?

Ben je klant bij de provider Telfort? In dat geval spreekt het voor zich dat je, je op een zeker ogenblik de vraag zal stellen of je, je bestaande abonnement wil gaan verlengen of niet. Voor veel mensen is hun Telfort abonnement verlengen een logische keuze. Zij zijn namelijk tevreden met de diensten en mogelijkheden die door de provider worden aangeboden. Dit gezegd hebbende is het in de aanloop naar de einddatum van je Telfort abonnement wel altijd een goed idee om even een vergelijking uit te voeren tussen de verschillende abonnementen bij de diverse providers. Wie weet kan je zo mogelijks rekenen op nog meer voordeel!

Dit zijn de voordelen van je Telfort abonnement verlengen!

Je Telfort abonnement verlengen levert je in de praktijk steeds een aantal interessante voordelen op. In eerste instantie is het algemeen bekend dat het netwerk waar Telfort (eigenlijk het 4G netwerk van KPN) er één is die ongelofelijk betrouwbaar is. Dit is natuurlijk niet alles. Daarnaast is het namelijk zo dat je in de volledige Europese Unie kan bellen, sms’en evenals internetten uit je bundel. Wil je graag een abonnement afsluiten in combinatie met een smartphone? In dat geval kan je bij Telfort altijd rekenen op de mooiste en tevens ook nieuwste toestellen. Wil je jouw bestaande Telfort abonnement verlengen? Dan is het interessant om te weten dat je dit kan doen vanaf 4 maanden voor de einddatum.

Wat gebeurt er wanneer je abonnement door blijft lopen?

Ben je vergeten om je abonnement bij Telfort te verlengen? In dat geval hoef je, je eigenlijk geen zorgen te maken. Je Telfort abonnement niet verlengen, maar gewoon laten doorlopen zorgt er namelijk voor dat je abonnement maandelijks opzegbaar wordt. Dat vinden veel mensen zelfs erg fijn. Op deze manier wordt hun abonnement namelijk zeer flexibel. Je kan verlengen wanneer je maar wil. Heb je in eerste instantie een abonnement afgesloten bij Telfort in combinatie met een smartphone? In dat geval zal je vanaf het einde van de contractduur niet langer betalen voor het toestel, maar uiteraard wel voor het abonnement. Heb je in eerste instantie gewoon een Sim Only zonder toestel afgesloten? Dan zal je abonnement gewoon door blijven lopen tegen dezelfde kosten.

Wanneer gaat je abonnement in na het verlengen?

Je Telfort abonnement verlengen is reeds mogelijk vanaf 4 maanden voor het aflopen van de huidige contractperiode. Door in te loggen op je beschermde klantomgeving (‘Mijn Telfort’) is het mogelijk om te bekijken wanneer je huidige abonnementen komen te vervallen. Je nieuwe abonnement zal in voege gaan op het ogenblik dat het huidige abonnement is afgelopen. Is de contractperiode reeds ten einde gekomen? In dat geval wordt het uiteraard een ander verhaal. Dan is de ingangsdatum van je verlenging immers afhankelijk van de wijze waarop je hebt verlengd. In een Telfort winkel gaat de verlenging bijvoorbeeld meteen in. Doe je de verlenging online? Dan zal deze pas ingaan na een periode van vijf dagen. Dit is dus zeker en vast iets om rekening mee te houden bij een Telfort abonnement verlengen.