Multiresource
Image default
Bedrijven

Isyfair is specialist in beurs stands huren

Bijna geen enkel bedrijf vindt het leuk om energie te steken in het ontwerpen van beurs stands. Alleen grote bedrijven met een eigen ontwerpafdeling, zullen daar tijd voor reserveren. Beurs stands huren is veel eenvoudiger. Bij Isyfair kun je beurs stands huren die er net zo fraai en verzorgd uitzien als wanneer je bedrijf de stands zelf zou ontwerpen. Beurs stands huren bij Isyfair betekent, dat je compleet ingerichte stands aangeleverd krijgt, die op de beursvloer worden opgebouwd. Als opdrachtgever hoef je daar dus geen energie in te stoppen.

Maatwerk

Bij beurs stands huren denken veel bedrijven aan een standaard constructie, die wordt voorzien van promotiemateriaal, verlichting, meubels, vloerbedekking en wellicht apparatuur om presentaties te houden. Je kunt inderdaad dergelijke beurs stands huren bij Isyfair, maar het is ook mogelijk om een beurs stand op maat te laten ontwerpen. Als inspiratie kan er gebruik worden gemaakt van honderden voorbeelden, die op de website van de standbouwer te zien zijn. Een voorbeeld kan als uitgangspunt worden genomen voor beurs stands huren op maat. Je kan ook een compleet nieuw ontwerp van een beurs stand laten maken.

Gehuurde beurs stands kopen

Isyfair biedt de mogelijkheid om gehuurde beurs stands te kopen. Dat kan een interessante optie zijn, wanneer je als bedrijf van plan bent om vaker deel te nemen aan een vakbeurs of evenement. Na beurs stands huren moet je aan Isyfair kenbaar maken dat je de stands wilt kopen. Een voorwaarde voor het kopen is, dat er in je bedrijf ruimte moet zijn om de gedemonteerde stands op te slaan. Wat beurs stands huren zo aantrekkelijk maakt is, dat de stands op de beursvloer worden opgeleverd. Deze extra service kan door Isyfair ook worden geleverd als je besluit om gehuurde beurs stands te kopen.