Multiresource
Image default
Bedrijven

Karton display hergebruiken

Heb je er al eens over nagedacht om een kartonnen display te hergebruiken? Naast dat het aanzienlijk minder geld kost is het ook nog eens goed voor het milieu. Je verbruikt veel minder papier, je zou zelfs kunnen stellen dat je je displays doet recyclen.

 

Maar één keer bedrukken

Omdat je een karton display maar één enkele keer kunt bedrukken is het belangrijk dat je even nadenkt over wat je erop zet. Het moet bruikbaar zijn voor verschillende doeleindes. Zo kun je bijvoorbeeld niet kinderspeelgoed in hetzelfde display plaatsen als mannen scheermesjes. Ga daarom voor een subtiele uniseks kleur die vrijwel overal bij past, of ga zelfs voor de klassieke karton look. Dan is het een leuk idee om dit te bedrukken met een recycle sticker. Zo kun je laten zien aan de klanten dat jouw winkel staat voor de natuur en duurzaamheid.

 

Karton display makkelijk en snel

Vergeet de onhandige ijzeren opbergrekken. Naast dat ze er veel minder leuk uitzien zijn ze ook nog eens heel onhandig. Een kartonnen display kun je makkelijk opvouwen en opbergen. Het neemt dus én minder plek in beslag én kost aanzienlijk minder geld én is een stuk aantrekkelijker om naar te kijken én is daar bovenop ook nog eens een duurzaam. Dit samen is alles wat je als winkelier in je winkel wilt hebben. Als het door klanten wordt opgemerkt is dit dubbel zo mooi. Hoe ideaal dat je minder geld hoeft uit te geven om vervolgens ook nog eens een betere uitstraling te hebben naar klanten.

 

https://endlessbranding.com/karton-display/